K MOTORSHOP stále rozšiřuje nabídku o nové šrouby do ojnic ET Engineteam

7. září 2020, 11:59

Sortiment ET ENGINETEAM, který je k dostání u K MOTORSHOP, se neustále rozrůstá o nové položky šroubů do ojnic.

Šrouby do ojnic ET EngineteamOjniční šrouby jsou namáhány velkým proměnným zatížením, například při častém chodu ve vysokých otáčkách. Při výměně ložisek proto neriskujte a nepoužívejte znovu původní šrouby, místo toho použijte nové.

Vždy dodržujte předepsaný utahovací moment daný výrobcem motoru. Málo utažený šroub se lehce uvolní, a naopak přetažený šroub může prasknout. V obou případech může dojít v motoru k velkým škodám.

Více informací a kompletní nabídku šroubů do ojnic naleznete na stránkách K MOTORSHOP.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 8. září 2020, 12:33 0 0

Klientovi jsem zakoupil na opravdu hlavy Š.Octavia 1,6 kW vahadla, ventily a nadzvedáky ventilů přes Elit od fy.Engineteam. Po ujetí cca 5000 km se začal ozývat klepavý zvuk, který byl známkou toho, že se vůle mezi nadzvedáky a ventily nevymezovaly. Po demontáži jsem zjistil, že u 3 ventilů došlo k tak silnému opotřebení, že se vůle již nemohla vymezit. Konce dříků ventilů byly tak rozklepané, že se bez jejich obroušení nedaly vytáhnout z vodítek. Před tímto krokem jsem celou hlavu odvezl do pobočky ELIT, kde jsme pořídili fotodokumentaci a po obroušení a vytažení ventilů, jsem je předal k reklamaci. K nemilému překvapení zástupci firmy Engineteam sdělili, že to nejdou jejich ventily a reklamaci neuznali. Takže už nikdy nic od této firmy!

Odpověď