Nový kalendář APM Automotive: Dívčí krása ve světě autodílů – plná verze

23. listopadu 2020, 15:25

Spojení autodílů a křehké dívčí krásy, které má za cíl příjemně provázet automechaniky celým příštím rokem, pokračuje. Tentokrát v kolekci nazvané GIRLS: IN PARTSLAND, dalším z úspěšné série originálních nástěnných kalendářů APM Automotive.

GIRLS: IN PARTSLAND kalendář APM Automotive

V rámci této tvorby už společnost APM Automotive vzala krásné dívky na řadu míst – do skladu, do přírody, na školení nebo do práce. Tentokrát ale pro půvabné modelky přichystala speciální výlet do imaginární země náhradních dílů. “PARTSLAND” sice vznikal až v postprodukci a pouze virtuálně, ale o to důležitější a těžší bylo samotné fotografování.

Při tvorbě letošních snímků byl použit poměrně složitý způsob focení, kterému předcházela náročná příprava modelů autodílů v nadpřirozeném měřítku a výsledná fotografie se poté skládala digitálně z několika záběrů. Výsledkem jsou pak krásné snímky, na kterých se například rusovlasá Tereza snaží otočit řemenicí obrovského alternátoru, který má ve skutečnosti výšku pouhých 20cm, zatímco blonďatá Natálie se o zcela běžný plochý klíč opírá jako o surfové prkno na pláži.

Podobných originálních snímků je v kalendáři hned třináct, protože již tradičně začíná letošním prosincem tak, aby kalendáře APM Automotive 2021 mohly své místo na zdi zaujmout ihned poté, co je obchodní zástupci rozdají zákazníkům…

Níže si můžete prohlédnout celý kalendář nebo si ho můžete stáhnout ve formátu PDF. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!