APM Automotive & Stahlgruber: nová čistička vzduchu značky Osram

22. února 2021, 15:30

Malý, nenápadný, ale přesto velmi výkonný – takový je nový interiérový přenosný LED čistič vzduchu AirZing Mini. Tato atraktivní novinka společnosti Osram, která se hodí nejen do auta, ale i do kanceláře nebo domů, nyní rozšířila sortiment APM Automotive & Stahlgruber.

AirZing Mini Osram AirZing Mini ničí bakterie a viry tím, že nasává vzduch přes filtr s oxidem titaničitým a v kombinaci se světlem UV-A vytváří fotonicko-katalytickou reakci. Po připojení jednotka okamžitě začne nasávat vzduch, aby vyčistila prostor ve vozidle a snížila množství škodlivých bakterií a virů.

Vzduch v typickém interiéru automobilu přefiltruje přibližně za 30 minut. Díky omyvatelnému filtru odpadá nutnost pravidelného dokupování náhradních filtrů. K jednoduché montáži na přístrojovou desku lze použít magnety, namontovat ji lze také do mřížky ventilace. Napájení přes přiložený USB kabel.

Podle výrobce se zařízení osvědčí také při použití v dodávkách a větších flotilách firemních vozidel. Dá se rovněž použít na pracovním stole v kanceláři nebo doma.

AirZing Mini Osram

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!