APM Automotive & Stahlgruber: Motorový olej ARAL SUPERTRONIC K 5W-30 je novinkou v sortimentu

1. března 2021, 13:02

Motorový olej ARAL SUPERTRONIC K 5W-30 byl speciálně vyvinut k zajištění zvýšené čistoty motoru a k ochraně životního prostředí snížením tvorby škodlivých emisí. Prostřednictvím koncepce Low SAPS (nízký obsah sulfátového popela, fosforu a síry) přispívá k prodloužení životnosti přídavných DPF filtrů pevných částic dieslových motorů.

ARAL SUPERTRONIC K 5W-30

Splňuje většinu předchozích výkonových specifikací VW 504 00 a 507 00 a 503 01, tím je také vhodný pro většinu dříve vyrobených benzínových i dieselových motorů.

Aral SuperTronic K 5W-30 lze použít téměř ve všech vozidlech značek VW, Audi, SEAT, Škoda, Mercedes Benz, BMW a mnoha dalších (viz. pokyny od výrobců dle návodu údržby). Kombinace syntetické báze oleje s nejnovější protiotěrovou technologií poskytuje zesílenou ochranu pro dnešní náročně konstrukce motorů FSI a TDI přeplňovaných motorů.

Přispívá k čistotě filtru DPF, který tak nesnižuje výkon motoru. Zvýšenou měrou chrání motor před opotřebením a optimalizuje jeho výkon a také přispívá ke snížení spotřeby pohonných hmot. Snižuje emisní zatížení životního prostředí.

 Splňuje také níže uvedené normy výrobců automobilů:

  • ACEA C3
  • API SN
  • BMW Longlife-04
  • MB-Approval 229.31/ 229.51
  • Porsche C30
  • VW 504 00/ 507 00

Aral Supertronic K 5W-30 je novinkou v sortimentu APM Automotive & STAHLGRUBER CZ a můžete jej zakoupit v níže uvedených balení:

Tabulka balení motorových olejů

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!