APM Automotive & Stahlgruber: Bluechem usnadňuje aplikaci aditiv

8. října 2021, 10:42

Nenápadnou, ale přesto velice praktickou novinkou vybavila značka Bluechem svůj sortiment palivových aditiv, které nabízí APM Automotive a Stahlgruber. Ve snaze usnadnit motoristům aplikaci svých produktů do nádrže totiž uznávaný německý výrobce speciálních chemických přípravků doplnil láhve novými nálevkami, které jsou přizpůsobeny plnícím hrdlům benzínových nebo naftových vozů.

Nové nálevky jsou dodávány ve dvou variantách pro benzín či naftu, přičemž jejich rozměry (průměr) odpovídají průměru plnícího hrdla. Tím nejen zajistí pohodlnější a přesnější nalévání aditiva do nádrže, ale také poskytnou další ochranu před případnou záměnou aditiv z nepozornosti.

„Na pohled je to drobnost, ale zajímavá. Já sám mám třeba benzínové auto, a když jsem chtěl do paliva přidat aditivum, musel jsem používat speciální prodloužený trychtýř, který otevře klapku. Bez něj do nádrže nic nenaliju. Teď ale potřebnou nálevku dostanu přímo s přípravkem,“ přidává vlastní zkušenost Václav Bouberle, produktový manager SAG CZ.

Zároveň připomíná, že všechna palivová aditiva značky Bluechem navíc dostala také nová bílá víčka.

Speciální produkty značky Bluechem, ke kterým kromě aditiv patří i různé čističe či utěsňovače, jsou dohledatelné ve webshopech APMShop, STAkis a Connect.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!