APM Automotive & Stahlguber: Rozšířená nabídka sad Contitech PRO Kits

22. října 2021, 15:48

Sortiment rozvodových sad s vodními čerpadly Contitech v nabídce APM Automotive a Stahlgruber zahrnuje mimo jiné i čtyři desítky položek profesionálních montážních sad PRO Kits. Ty vedle vodní pumpy, ozubeného řemene, napínací a vodicí kladky a drobných dílů obsahují zároveň také řemen pro olejové čerpadlo. Mezi poslední novinky této praktické řady patří sada pro motory 1.6 / 2.0 TDI nebo 2.5 TDI koncernu Volkswagen.

Contitech PRO Kits

Uvedené motory jsou skuteční nezmaři. Během jejich životnosti tak může kvůli vysokému jízdnímu výkonu klidně dojít i na druhou výměnu ozubeného řemenu. Nejpozději v ten moment by se měl vyměnit i řemen olejového čerpadla. A zásluhou sady PRO Kits mají mechanici pro tuto výměnu všechny potřebné díly pohromadě.

Kdo sází na jistotu, měl by řemen olejového čerpadla měnit při každé výměně rozvodů. Výměna ozubeného řemenu je drahá oprava, takže je efektivnější a bezpečnější zároveň s ní provádět i výměnu dalších již demontovaných dílů podléhajících opotřebení. Sady Contitech PRO Kits jsou tak vhodnou volbou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!