SAG JARNÍ AKCE 2022 s vrcholem na veletrhu EXPO

11. března 2022, 10:16

Odměny za nákupy a osvědčená jednoduchá pravidla – taková je letošní velká JARNÍ AKCE pro zákazníky Swiss Automotive Group CZ.

EXPO 2022

Stačí se jen přihlásit, v období od března do května splnit individuálně stanovené podmínky a můžete si vylepšit vybavení dílny přesně podle svých potřeb… Za své jarní obraty u SAG CZ totiž můžete získat některý ze slevových voucherů na nákup garážové techniky nářadí a servisního vybavení, takže si potom svou odměnu vyberete sami. Nabídka praktického nářadí a dílenského vybavení je opravdu široká.

Na jarní akci pak přímo naváže i připravovaný veletrh SAG EXPO 2022, jedinečná prodejně prezentační akce pro celou rodinu, na které se představí všichni důležití dodavatelé automobilového aftermarketu pod jednou střechou.

Den plný informací a zábavy

V sobotu 11. června 2022 tak bude na oblíbeném letňanském výstavišti PVA EXPO Praha k vidění mnoho zajímavostí ze sortimentu Swiss Automotive Group CZ i představení nových trendů v oblasti vývoje a oprav automobilů. EXPO 2022 nabídne jedinečnou možnost získat informace o novinkách či technických specifikách přímo od zástupců výrobců a dodavatelů náhradních dílů i a garážové techniky. Po celý den bude k dispozici bohaté občerstvení, pro dámy bude připravena speciální relax zóna a pro děti řada zajímavých atrakcí. A hlavně přímo na veletrhu bude příležitost uplatnit vouchery na garážovou techniku získané ve velké Jarní akci výrazně výhodněji.

Veškeré další informace i možnost přihlášení do velké JARNÍ AKCE najdete v e-shopu CONNECT (v záložce SAG Info), případně kontaktujte svého obchodního zástupce SAG.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!