LKQ: Ojniční šrouby Elring pro VAG motory + pracovní oblečení

22. srpna 2022, 11:26

Skupina LKQ představuje novinky ve své nabídce. Patří mezi ně ojniční šrouby značky Elring pro VAG motory a nové pracovní oblečení.

Ojniční šrouby pro VAG motory od firmy Elring

Ojniční šrouby pro motory užitkových vozidel jsou již dlouhou dobu součástí sortimentu společnosti „Elring – Das Original“. Nedávno byl sortiment rozšířen o šrouby pro motory skupiny VAG.

Ať už jsou ojniční šrouby demontovány z jakéhokoli důvodu, jejich další použití je v podstatě nemožné. Šroub je vysoce dynamický a při chodu motoru velmi namáhaný. Přesněji řečeno – napětí vznikající při montáži slouží k tomu, aby se zabránilo částečnému uvolnění a příčnému posunu mezi ojnicí a víkem ojničního ložiska. Z tohoto důvodu se používají téměř výhradně expanzní šrouby.

Pracovní kombinéza

Pánská montérková kombinéza je inovativním pracovním oděvem, který zajistí ochranu celého těla proti různým rizikům a vnějším nebezpečím v rozmanitém pracovním prostředí. Overal je vyroben z kombinace bavlny a polyesteru s vysokou gramáží a jedná se o silný a velmi odolný materiál. Pracovní overal má zvýšený límec a vyniká celou řadou multifunkčních průhmatových i uzavíratelných kapes umístěných na spodní i vrchní části kombinézy. Zapínání kombinézy je velmi jednoduché a díky ergonomického střihu pracovník pohodlně zvládne i obtížné úkoly. Rukávy a nohavice overalu dokonale padnou a díky našitým úpletům přilnou na jakoukoli šířku rukou a lýtek.

Oteplená vesta

Vesta je příjemným doplňkem pracovního oblečení. Chrání citlivou část těla před prochladnutím, zároveň však zachovává hybnost a volnost rukám. Vesta je vybavena řadou praktických kapes, ve kterých nabízí dostatečný úložný prostor pro telefon, doklady, ale i drobné nářadí nebo materiál. Směsový materiál propůjčuje vestě žádané vlastnosti. Vesta si zachovává dostatečnou odolnost vůči mechanickému opotřebení, vlhkosti, dobře izoluje. Nylonová podšívka se zateplením přidává příjemný hřejivý efekt. Model plně vyhoví nárokům pro práci v terénu v přechodovém období, je dobrou volbou i pro domácí nošení při realizaci hobby projektů nebo volnočasových aktivit.

Laclové kalhoty

Montérkové kalhoty s laclem uspokojí zejména pracovníky, kteří potřebují pracovní oděv na každodenní nošení. Na laclu se nachází multifunkční kapsa, do které si můžete uložit nezbytnosti jako klíče nebo mobilní telefon. Další praktické kapsy se nacházejí na levém boku a zadní části kalhot. Pro usnadnění pohybu nechybí kvalitní elastické šle. Kalhoty mají v pasu pro větší pohodlí našitou gumu a zapínají se pomocí kšand zakončených plastovými přezkami. Kalhoty jsou vyrobené z kombinace polyesteru a bavlny, která zabezpečuje odvádění nežádoucích pachů z těla. Laclové kalhoty mají zesílenou látku v partii kolen, multifunkční boční kapsu na nářadí, zadní kapsy a kapsu na zip na laclu a kvalitní elastické šle.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!