Další nová pobočka J+M AUTODÍLY na Vysočině

29. srpna 2022, 13:22

Jak již bylo uvedeno na stránkách MotoFocus v červnu – Autodíly Meteor přešly pod křídla společnosti J+M Autodíly. Ruku v ruce s tímto sloučením začalo i postupné přebírání provozoven a jejich přeměna do modrých barev společnosti J+M autodíly.

J+M autodíly Třebíč

Po jihlavské provozovně, která byla znovuotevřena ještě před prázdninami, přišel na řadu objekt v Třebíči. Tato budova byla poslední srpnový víkend přeznačena do modrých barev J+M autodíly, byl rozšířen sklad a začalo mohutné naskladňování zboží, aby zákazníci z Třebíče i okolí měli z čeho vybírat. Od pondělí 29. 8. 2022 pak mohou zákazníci navštívit v pořadí již 18. provozovnu J+M, nacházející se na adrese Hrotovická 210. Zde se na zákazníky budou těšit sice služebně noví členové týmu J+M autodíly, avšak jsou to ostřílení profesionálové s bohatými zkušenostmi v oboru.

J+M autodíly Třebíč

Do konce měsíce září proběhne ještě přeměna zbývajících dvou poboček Autodíly Meteor, konkrétně ve Žďáru nad Sázavou a Pardubicích. O této akci budou samozřejmě zákazníci i široká veřejnost informováni nejen zde, ale i na webových stránkách jmautodily.cz, kde budou postupně k nalezení kontakty a další informace o nových pobočkách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!