Společnost LKQ Corporation oznámila nové vedení LKQ Europe

20. září 2022, 13:58

Varun Laroyia byl jmenován generálním a výkonným ředitelem společnosti LKQ Europe; Rick Galloway byl jmenován senior viceprezidentem a finančním ředitelem společnosti LKQ.

Varun Laroyia, LKQSpolečnost LKQ Corporation , přední dodavatel alternativních a speciálních dílů pro opravy a příslušenství automobilů a jiných vozidel, dnes oznámila následující jmenování do vedení firmy s okamžitou platností:

  • Varun Laroyia, výkonný viceprezident a finanční ředitel, byl jmenován výkonným a generálním ředitelem společnosti LKQ Europe. Varun Laroyia vystřídá Arnda Franze, který z LKQ Europe odchází do společnosti Mahle Group („Mahle“) na pozici generálního ředitele, ve které působil 18 let před nástupem do LKQ Europe.
  • Rick Galloway, finanční ředitel velkoobchodního segmentu pro Severní Ameriku a samoobslužného segmentu společnosti LKQ, byl jmenován do funkce senior viceprezidenta a finančního ředitele společnosti LKQ.

„Varun byl posledních pět let hnací silou a velkým hybatelem změn ve společnosti LKQ,“ prohlásil Dominick Zarcone, prezident a výkonný ředitel LKQ. „Těší mě, že se ujal této funkce díky dobrému vedení a znalostem společnosti i evropského trhu. Varun byl mým partnerem při transformaci LKQ, kterému jsem vždy důvěřoval. Ve společnosti se výrazně zaměřil na program provozní dokonalosti („operational excellence program“), zavedl důležité metriky výkonu a hodnocení, zlepšil efektivitu našeho pracovního kapitálu a cash flow, důsledně revidoval naše portfolio podniků a promyšleně řídil rozhodnutí o alokaci kapitálu. Tyto zkušenosti a jeho strategická vize budou hrát klíčovou roli při posunu společnosti LKQ Europe na vyšší úroveň. Je podstatné, že tato změna ve vedení přichází v době, kdy je náš evropský byznys na dobré cestě k dosažení svých dlouhodobých provozních a finančních cílů.“

Varun Laroyia k tomu uvedl: „Těší mě příležitost převzít roli generálního ředitele LKQ Europe a vést tak největšího distributora náhradních dílů pro automobilový průmysl v Evropě. Těším se na spolupráci se všemi našimi klíčovými zainteresovanými stranami, včetně zákazníků, partnerů z řad dodavatelů a talentovaného týmu v celé Evropě, abychom se posunuli dále a využili všechny příležitosti, které se nám na evropském trhu nabízejí. Priorit mám několik. Prohlubovat naší konkurenční pozici, růst rychleji než trh, pokračovat v rostoucím zisku a generovat volný peněžní tok.“

„Je mi ctí, že mohu nastoupit na toto nové místo v době, která je pro společnost nesmírně důležitá,“ uvedl Rick Galloway. „LKQ má dobrou výchozí pozici pro dlouhodobý úspěch a já se těším na řízení našich finančních a strategických iniciativ a také na to, že spolu se schopným finančním týmem budu moci pokračovat v realizaci naší strategie vyvážené alokace kapitálu.“

„Jmenování Varuna a Ricka svědčí o síle našeho manažerského týmu a o našem zaměření na rozvoj talentů a plánování nástupnictví. Jménem představenstva a našeho širšího vedoucího týmu chci Arndovi poděkovat za jeho oddanost a nasazení pro LKQ. Přejeme mu mnoho úspěchů v jeho nové roli ve společnosti Mahle, která je i nadále klíčovým partnerem v oblasti dodávek pro naše evropské operace,“ uzavřel Dominick Zarcone.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!