LKQ zařazuje do své nabídky značky Spanesi

1. listopadu 2023, 9:45

Spanesi je italský výrobce se širokým portfoliem vybavení pro autoservisy a lakovny. Díky novému partnerství se značkou Spanesi bude LKQ CZ poskytovat svým zákazníkům ve střední a východní Evropě širší škálu vybavení, které znatelně vylepšují kvalitu oprav.

Mezi hlavní produkty, které rozšiřují nabídku LKQ CZ, patří:

  • Karosářský měřicí systém TOUCH – přesný a spolehlivý měřicí systém umožňující rychlou a přesnou diagnostiku poškození (deformace) vozidla a zajišťující kontrolu následné opravy karosérie. Díky přesnosti měření lze měřit a porovnávat nejen deformace karoserie, ale i jednotlivých podvozkových dílů, jako jsou ramena, tlumiče nebo geometrie kol.
  • Kompaktní zvedáky MINIBENCH pro opravu středních a větších poškození – široká škála modifikovatelných zvedáků s možností měřícího systému TOUCH nebo upevnění rovnacích ramen včetně provedení pro bezpečný provoz v ATEX zóně.
  • Podtlakové rameno FLASH – ve srovnání s klasickými dozery mimořádně kompaktní zařízení pro vytahování poškození karoserie. Unikátnost konstrukce je ve fixaci prostřednictvím podtlaku. Stačí jenom připojit hadici se stlačeným vzduchem.
  • Systém PULL UP! pro opravy menších poškození – moderní a velice kompaktní způsob neinvazivního vytahování poškozených částí karoserie bez nutnosti zasahovat do lakovaných dílů. Hlavní prvkem jsou vytahovací patky v různých tvarech a velikostech, které se upevňují v místě poškození karoserie pomocí speciálního tavného lepidla. Následné vytažení poškození je buď pomocí reverzních kladiv nebo pomocí vytahovacích ramen FLASH nebo HIRO.
  • Lakovací boxy a přípravná stání – plně konfigurovatelné sestavy s kvalitou vhodnou pro OEM a cenovou dostupností i pro menší provozy, které jsou plně přizpůsobitelné každému zákazníkovi. Díky vlastnímu vývojovému týmu výrobce lze postavit vysoce výkonné zařízení i s limitujícími prvky, jako jsou atypické prostory nebo nemožnost podsklepení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!