LKQ: Gates mění vizualizaci etiket na obalech u sad rozvodového řemenu

15. listopadu 2023, 9:47

Společnost Gates změnila označení štítků na obalech u sortimentu sad rozvodového řemene. Tyto změny cílí na zvyšující celkovou úroveň bezpečnosti a sledovatelnosti jednotlivých dílů a zároveň zvyšující se množství poskytnutých užitečných informací, které jsou k dispozici zákazníkům a distributorům. Kromě rozvodových sad s novou etiketou budou až do vyprodání zásob dodávány i sady se starou etiketou.

Hlavní důvody, proč společnost Gates mění štítky u rozvodových sad:

  • zvýšená bezpečnost a ochrana výrobků
  • lepší sledovatelnost a kontrola údajů
  • nový design, který je v souladu s ostatními štítky Gates

Co zůstane zachováno:

  • schéma směrování motoru
  • informace o oblíbených aplikacích
  • informace o čísle dílu a rozměrech
  • specifické nástroje pro brány, technické bulletiny a technické tipy

Na novém štítku sady naleznete nový QR kód, který pomoci čtečky na mobilním zařízení na
obrazovce zobrazí upozornění, pokud byl štítek skenován příliš často. Čárový kód byl přesměrován z vertikální do horizontální polohy.

Pro ověření výrobku je nově zahrnuta webová adresa, která přináší další ochranu výrobku. Při naskenování QR kódu nebo zadání 30místného kódu výrobku na webové stránce Gates pro ověřování výrobků se ukáže, zda je výrobek pravý, a uživatelé se dostanou přímo na příslušnou stránku výrobku v online katalogu společnosti Gates. V tomto případě se zákazník nebude nikde přihlašovat a není potřeba vyplňovat žádnou registraci.

Společnost Gates dává také k dispozici montážní pokyny pro výměnu rozvodových řemenů v digitální podobě. Všechny krabice s rozvodovými řemeny PowerGrip™ jsou opatřeny QR kódem. Pouhým naskenováním QR kódu se mechanik dostane ke kompletním montážním pokynům dostupným ve 27 různých jazycích. A co víc – další bezpečnostní vrstva pomůže před montáží odhalit padělky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!