Adam Petřík novým ředitelem pro strategický rozvoj ve společnosti J+M autodíly

8. srpna 2024, 14:33

Společnost J+M autodíly, dodavatel na aftermarketu a člen GROUP AUTO INTERNATIONAL, představuje nového ředitele pro strategický rozvoj – Adama Petříka.

Dynamický rozvoj, IT technologie a osobní přístup je od počátku fungování společnosti hluboce zakořeněný v jejím DNA. Dlouhodobě rozšiřuje firma nejen rozsah nabídky náhradních dílů, ale v posledních letech si klade za cíl co nejvíce zkvalitnit služby, poskytované všem svým zákazníkům.

Strategií společnosti je pokračovat i v následujících letech s dynamickým rozvojem své prodejní sítě. Mimo to však společnost plánuje také rozšiřovat spolupráci s flotilovými zákazníky, finalizovat svůj program pro elektrická vozidla a v neposlední řadě nabídnout ještě vyšší profesionalitu všem svým zákazníkům. V souladu s touto dlouhodobou strategií je přijetí Adama Petříka na pozici ředitele pro strategický rozvoj společnosti.

Adam Petřík má mnohaleté zkušenosti v oblasti automotive aftermarketu, posledních devět let pracoval jako zástupce prémiového výrobce náhradní dílů – společnosti VALEO. Po dlouholeté a úspěšné spolupráci mezi J + M autodíly a společností VALEO se pan Petřík rozhodnul být blíže trhu a otestovat své nabyté zkušenosti z dodavatelského prostředí v distributorském sektoru.

Adam Petřík v J+M autodíly

„Mám pocit, že prohloubení naší spolupráce je defacto logickým vývojem našeho dlouhodobého vztahu s Adamem. Troufnu si tvrdit, že naši společnost Adam pozitivně ovlivňoval a posouval již jako náš obchodník za VALEO. Je nám v JMku blízké poslouchat a učit se od lidí mimo náš kolektiv a vše co se naučíme implementovat do našeho prostředí. Tím, že se Adam rozhodl obohatit náš tým, bude přísun těchto rad mnohem intenzivnější a tím pádem i náš posun o to dynamičtější. Ve firmě máme mnoho projektů uložených v šuplíku a kdo jiný by se jich měl chopit, než nový ředitel pro strategický rozvoj. Rád bych touto cestou poděkoval Adamovi za velmi úspěšnou spolupráci se společností VALEO a jedním dechem popřál ještě lepší spolupráci jako členovi našeho týmu,“ říká Marek Bochníček.

„Jsem moc rád za tuto příležitost. JMka byly, jsou a věřím, že vždy budou synonymem ryze české společnosti, která i přes svou aktuální velikost, stále zůstává flexibilní a dokáže svým zákazníkům nabízet řešení na míru. Sedm let jsem měl možnost sledovat růst společnosti z regionální firmy ve společnost, která se stala distributorem s celorepublikovým pokrytím. Byť je společnost mladá duchem a na trhu je teprve 14 let, dokázala růst na saturovaném trhu a získat za krátkou dobu významný tržní podíl. Těším se na tuto výzvu a spolupráci s „novými“ kolegy,“ říká Adam Petřík.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Hopitik, 8. srpna 2024, 20:29 1 0

Gratuluju

Odpověď