LKQ rozšiřuje nabídku produktů Hoffmann Accessories, Alligator a Perfect equipment

21. října 2024, 15:27

Pneuservisy po celém světě se zaměřují na poskytování široké škály služeb, které zahrnují montáž, demontáž a vyvažování pneumatik, opravy defektů plášťů a další údržbu vozidel. Z toho důvodu firma LKQ rozšířila nabídku o produkty Hoffmann Accessories, Alligator a Perfect equipment, které tyto procesy zjednodušují a umožňují servisům poskytovat svým zákazníkům rychlé a kvalitní služby.

Nové produkty společnosti Hofmann Accessories

Hofmann AccessoriesNástroje pro montáž a demontáž pneumatik: Široký sortiment nástrojů, které zefektivňují proces montáže a demontáže pneumatik. Tyto nástroje jsou navrženy tak, aby minimalizovaly fyzickou námahu a zvyšovaly rychlost práce.

Vyvažovací závaží a příslušenství: Vyvažování pneumatik je klíčové pro zajištění komfortní a bezpečné jízdy. Hoffmann Accessories poskytuje kvalitní vyvažovací závaží (nalepovací, natloukací, vyvažovací granulát), která jsou kompatibilní s různými typy ráfků, a další příslušenství pro precizní vyvažování. Specialitou je pak nalepovací závaží řady Speedliner, které nezanechává zbytky samolepící pásky na povrchu disků. Práce s ním je tedy jednodušší a šetří čas.

Opravné sady na pneumatiky: Pro rychlé a efektivní opravy defektů nabízí Hoffmann Accessories spolehlivé opravné sady, které zahrnují kvalitní materiály a nástroje pro opravy pneumatik přímo na místě.

AlligatorProdukty společnosti Alligator

Ventily: Sortiment ventilů a příslušenství pro pneuservisy značky Alligator je skutečně obsáhlý a nabízí širokou škálu produktů. Materiály ventilů a příslušenství jsou vždy na nejvyšší úrovni.

Systémy pro měření tlaku v pneumatikách: Zajišťují přesné a rychlé měření tlaku v pneumatikách, což je klíčové pro bezpečnost a výkon vozidel.

Produkty společnosti Perfect Equipment

Perfect EquipmentOlověná a bezolovnatá vyvažovací závaží: Perfect Equipment nabízí širokou škálu vyvažovacích samolepících i natloukacích závaží, včetně ekologických bezolovnatých možností, které vyhovují potřebám různých typů vozidel.

Nástroje pro montáž a demontáž pneumatik: Zajišťují rychlou a snadnou výměnu pneumatik, což zvyšuje produktivitu a snižuje fyzickou námahu pracovníků.

Ergonomické páky a klíče: Jsou navrženy pro komfortní použití a minimalizaci rizika poškození pneumatik a ráfků.

Měřiče tlaku: Zajišťují přesné a rychlé měření tlaku v pneumatikách, což je zásadní pro
bezpečnost a výkon vozidel.

Opravné sady na pneumatiky:

  • kompletní opravné sady: Obsahují všechny potřebné nástroje a materiály pro rychlé a efektivní opravy defektů přímo na místě
  • profesionální utěsňovače a lepidla: Zajišťují dlouhotrvající a spolehlivé opravy pneumatik

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!