Hra Car Mechanic Simulator 2021 se stala hitem

20. srpna 2021, 14:42

Trvalo to pouze 24 hodin, než nový ročník hry Car Mechanic Simulator vydělal více, než kolik stála jeho výroba. Tvůrce titulu, společnost PlayWay, triumfuje a hráči mu dávají téměř samá pozitivní hodnocení.

Hra Car Mechanic Simulator 2021

Tisíce virtuálních mechaniků

Na nové vydání hry od společnosti PlayWay fanoušci simulátorů dlouho čekali. Ve hře Car Mechanic Simulator se můžeme vžít do role mechanika, který musí čelit různým automobilovým hádankám, aby mohl správně opravovat vozidla. Hra je rozsáhlá a nabízí mnoho zajímavých herních variant. V nové edici je k dispozici více než 70 vozů k opravě.

Největším problémem předchozích vydání hry Car Mechanic Simulator 2021 byly chyby a drobné nedostatky. V novém vydání byly nedostatky odstraněny a byla přidána řada vylepšení. Výsledkem je velmi vřelé přijetí hry a vynikající prodeje. Na hlavních herních platformách s uživatelskými recenzemi má simulátor v současnosti průměrné hodnocení 8/10 nebo 9/10.

Prodejní úspěch Car Mechanic Simulator 2021

Hra je od 11. srpna k dispozici na herní platformě Steam. Již po 24 hodinách vydělala více, než kolik činily náklady na její výrobu. Společnost PlayWay oznámila, že v době největšího zájmu po premiéře hrálo hru 22,5 tisíce lidí současně. Téměř čtvrtina dosud prodaných kopií hry Car Mechanic Simulator 2021 putovala do USA. V blízké budoucnosti vývojáři hráčům nabídnou placená rozšíření.

Hra Car Mechanic Simulator 2021

Car Mechanic Simulator 2021 – jak se hraje?

Hra od studia PlayWay vychází každé tři roky. Nejnovější verze je stejně jako ty předchozí založena na herním modelu pro jednoho hráče. Začínáme v malé dílně jednoduchými opravami. Máme různé možnosti, jak získat prostředky na další investice (např. prodejem opravených vozidel). Postupem času dílnu vybavujeme lépe a lépe a díky tomu provádíme náročnější opravy. S každou dokončenou misí se zvyšují i naše mechanické dovednosti. Díky velkému počtu úkolů a dostupnosti až 70 vozidel hra poskytuje zábavu na dlouhé hodiny.

Doufejme, že se úspěch nového vydání hry Car Mechanic Simulator 2021 projeví ve větším zájmu mladé generace o povolání automechanika. Hra je natolik realistická, že v mnoha případech můžete její obsah použít při skutečných opravách. Anebo si profesionální mechanici také rádi zahrají simulátor po pracovní době? Dejte nám vědět v komentářích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!