Antikorozní ochrana na hliník a ocel: Nový R-M® Graphite HD HS Epoxy P5420

3. května 2019, 10:08

R-M, prémiová značka BASF v oblasti opravy automobilových povrchových úprav, vyvinula nový základový plnič pro všechny typy povrchů – Graphite HD HS Epoxy P5420. Jde o všestranný produkt, který poskytuje antikorozní ochranu nejen na hliníku. 

Graphite HD HS Epoxy P5420 od R-MPovrchy, jako jsou hliník a ocel, vyžadují efektivní antikorozní ochranu. Novinka R-M Graphite HD HS Epoxy P5420 zapadá do sektoru komerčních vozidel. Tento dvoukomponentní epoxidový základový plnič je vhodný jak pro dvoukrokové, tak tříkrokové systémy. Jde o vysoce všestranný produkt, se kterým dosáhnete spolehlivé ochrany na hliníku, oceli, pozinkované a nerezové oceli. Zaujme dobrou přilnavostí, vysokým obsahem pevných částic a dobrými plnicími vlastnostmi.

Nový plnič má světle šedou barvu a může být tónován s přísadou GHD CV Primer Tinting Paste dle inovativního konceptu šedých odstínů R-M. K aplikaci plniče lze použít běžné vybavení, není potřeba pořizovat novou aplikační techniku. Díky velmi dobrému rozlivu není potřeba plnič brousit.

Samozřejmostí je u produktu Graphite HD HS Epoxy P5420 vyhovění regulačním požadavkům z hlediska ochrany zdraví a životního prostředí (legislativa REACH 01.2019).

Výhradním distributorem tohoto produktu pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!