Glasurit oznámil exkluzivní partnerství s Jaguar Land Rover

14. října 2019, 18:13

Evropská centrála společnosti Jaguar Land Rover (JLR) uzavřela smlouvu s Glasuritem, prvotřídní značkou autoopravárenských barev a laků společnosti BASF. Oba smluvní partneři se v ní dohodly na dlouhodobé spolupráci, která překračuje standardy obvyklé v této branži. Společnost BASF se tak stala výhradním  partnerem JLR pro barvy a laky.

Glasurit oznámil exkluzivní partnerství s Jaguar Land Rover

Týká se to nejen dodávek opravárenských barev, laků a systémů pro vyhledávání odstínů, ale i na míru šitého softwaru Manager, dodávaného prostřednictvím vybraných dodavatelů služeb Outsorc a Auto Skills International pro JLR a to za účelem dalšího rozvoje, zdokonalování a realizace celosvětového programu JLR Global Body & Paint Programm, zaměřeného na karosárny a lakovny v Evropě.

Oliver Birk, ředitel BASF Global Key Account Management Auto-opravárenské barvy a laky, vysvětluje: „Obě společnosti – Jaguar Land Rover i BASF – usilují o podporu a další rozvoj svých obchodních partnerů. Evropský program JLR Body & Paint Programm pro karosárny a lakovny je vyvážený koncept, který se zaměřuje především na infrastrukturu v lakovně (např. Plánování technických zařízení, vybavení nástroji a pomůckami, technický soulad).

Odborníci z Glasuritu budou spolu s JLR programovými manažery ze společností Outsorc a Auto Skills International nápomocní autoservisům a lakovnám na jejich cestě k větší ziskovosti. S naším portfoliem poradenství Advanced Business Solutions budeme posuzovat výkonnost, kontrolu výkonnosti a vývoj obchodní činnosti. Řídící a vedoucí pracovníci lakoven tak budou dostávat odpovídající nástroje, individuální poradenství a plány opatření, aby dokázali zdokonalovat své lakovny a autoservisy a mohli tak získávat stále nové obchodní příležitosti! „

Svým inovativním partnerstvím zajišťují Glasurit a JLR Europe to, že se bude všude dosahovat jednotný, vysoký mezinárodní standard, který bude garantovat maximální kvalitu oprav a nejefektivnější procesy v celé evropské síti autoservisů a lakoven JLR.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!