Novol představuje ochranný nástřik Cobra Superior

22. června 2020, 13:14

Již před časem společnost Novol ve svém sortimentu představila ochranný nástřik Cobra. Nyní k tomuto produktu přibyla jeho vylepšená verze – Cobra Superior.

Novol ochranný nástřik Cobra Superior

Novinka se vyznačuje lepší konečnou tvrdostí, mechanickou odolností bez ztráty pružnosti a ochranou proti poškrábání, UV záření a účinkům nafty, oleje, vody a soli. Ochranný nástřik rovněž vytváří zvukovou izolaci.

Také nástřik Cobra Superior je dostupný ve dvou verzích – ve standardní černé barvě a transparentní k dobarvení. Dle poměru ředění a velikosti trysky lze s produktem dosáhnout různé textury nátěru (hrubozrnná/jemnozrnná).

Při aplikaci na kluzkém povrchu (např. schodiště, podlaha, lodní paluba) je doporučeno použít protiskluzovou přísadu Cobra Anti-Slip.

Pro dosažení velmi účinné antikorozní ochrany lze před použitím produktu aplikovat další novinku, kterou je antikorozní epoxidový základ Cobra Epoxy. Ten se vyznačuje velmi dobrou přilnavostí k černé oceli, pozinku a hliníku. Vytvrzenou vrstvu lze do 2 dnů bez broušení přelakovat dalšími ochrannými nátěry nebo dekorativními laky.

Technologie Cobra Superior byla navržena tak, aby vynikala mezi ostatními ochrannými nátěry na trhu. Produkt zaujme zejména zákazníky hledající tu nejvyšší úroveň ochrany podvozku.

Výhradním distributorem produktů Novol pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!