Axalta otevírá supermoderní sídlo v Nizozemsku

11. října 2021, 10:00

Společnost Axalta oficiálně otevřela své nové supermoderní sídlo v Nizozemsku. Strategická poloha závodu ve městě Tiel umožní společnosti oslovit více zákazníků a nabídnout jim veškeré produkty a služby. Všechny nizozemské týmy značek společnosti Axalta, tedy Cromax, Spies Hecker a Standox, se do nového sídla přestěhovaly v květnu 2021.

nové sídlo Axalty v Nizozemsku

„Pro naše podnikání v Evropě, a zejména v Nizozemsku, je to velmi vzrušující období. Zařízení v Tielu je napájeno výhradně elektřinou a překračuje místní požadavky na udržitelnost. Pro naše zákazníky jsme vynikajícím partnerem připraveným na budoucnost, se kterým mohou společně budovat udržitelnější zítřky,“ vysvětluje Jim Muse, viceprezident společnosti Axalta Refinish pro Evropu, Střední východ a Afriku (EMEA).

Dne 24. září 2021 Jim Muse slavnostně otevřel novou budovu o rozloze 7.250 m2. Slavnostního přestřižení pásky se zúčastnili zástupci společnosti Axalta v Evropě, nizozemský tým Axalta, zaměstnanci Axalta Refinish a klíčoví zákazníci a partneři. Po zahájení následovala recepce – v souladu s místními požadavky na pandemická setkání.

slavnostní otevření nové budovy Axalta

V objektu se nachází inovativní školicí středisko Axalta Refinish Academy, kde se mohou lakýrníci naučit provádět opravy v reálném prostředí. Akademie je vybavena nejmodernějšími technologiemi, které umožňují pokročilé pracovní metody, včetně nástrojů pro sušení nové generace. Účastníci školení mají k dispozici také nejnovější míchací zařízení Daisy Wheel 3.0, které vůbec poprvé umožňuje plně automatické míchání barev a bezproblémově spolupracuje se softwarem pro správu barev Axalta.

Součástí objektu je také samostatná míchárna, která je součástí přímého distribučního systému společnosti a kde nejmodernější dvojitá míchačka barev umožňuje snadné a rychlé zpracování i složitých zákaznických objednávek. Ve třech podlažích nové centrály jsou také další kancelářské prostory a velký automatizovaný sklad pro zákaznický servis a místní koloristická laboratoř.

Nové nizozemské sídlo společnosti se nachází v Business Parku Medel v obci Tiel, kde jsou ekologie, udržitelnost, bezpečnost a infrastruktura prioritou. Místo má snadný přístup k hlavním silnicím, což zákazníkům společnosti Axalta usnadňuje návštěvu a vyřizování objednávek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!