Nové bezbarvé laky R-M

3. ledna 2022, 12:18

R-M představuje zcela novou generaci bezbarvých laků, se kterou zákazníci získávají náskok před konkurencí. Uvedeny byly celkem tři inovativní řady – Element, Advance a Pioneer. Nové produkty a služby vyhoví každému obchodnímu modelu.

Řada Element lakovnám umožňuje dosáhnout na každém projektu cenově výhodného a spolehlivého řešení. Rozmanitá, ekonomická a všestranná řada Element byla vyvinuta pro poskytování optimálních výsledků při zachování dobré ziskovosti.

Řada Advance je speciálně navržena tak, aby s ní lakovny dosahovaly vysoké produktivity, účinnosti a vynikajících výsledků. Zákazníci s ní pozvednou svůj výkon na zcela novou úroveň.

Řada Pioneer představuje nejrevolučnější soubor řešení. Každý aspekt těchto produktů byl zdokonalen tak, aby vytvářely dokonalý povrch s kvalitou při zajištění udržitelnosti. Všechny materiály z této řady vlastní certifikát eSense značící jejich výrobu z obnovitelných zdrojů. Vysoce efektivní a ekonomická řada Pioneer zaručuje dosahování výjimečných výsledků.

Importérem značky R-M pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!