Nový Renault 5 E-Tech s barvou od R-M

1. července 2024, 13:58

Automobilka Renault nedávno představila model 5, plně elektrického nástupce původní „pětky“, která se zrodila již v roce 1972. Jeho novou zářivě žlutou barvu POP dodala značka R-M společnosti BASF. Agentura TheArsenale barvu následně použila pro pět projektů e-mobility, které podtrhují symbiotické spojení propracovaného designu a elektrické technologie na zemi, vodě, vzduchu a sněhu.

Renault 5

Žlutá barva je jednou z pěti barev nového vozu Renault 5, který bude na trh uveden v průběhu letošního roku. Pro BASF je kolekce barev nového „retrofuturistického“ Renaultu 5 E-Tech výsledkem úzké spolupráce s barevnými designéry a technologickým oddělením BASF Coatings a Renault. Nový Renault 5 bude vyrábět ve francouzském Douai Ampere – společnost v rámci skupiny Renault, která se zaměřuje výhradně na navrhování, konstrukci a výrobu elektrických vozidel.

Pro nové modely e-mobility a vozidla vybavená pokročilými asistenčními systémy řidiče (ADAS) poskytuje značka R-M nejinovativnější a snadno použitelná řešení v kombinaci s technologickým know-how a barevnou dokonalostí, aby zajistila, že budou mít výrobci automobilů a designéři přístup k největší databázi barev a že budou moci používat nejudržitelnější lakovací řešení.

Importérem značky R-M pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!