Pirelli představuje barevné pneumatiky Color Edition

16. května 2017, 12:57

Pirelli vychází vyvinutím barevných edicí pneumatik P Zero a Winter Sottozero vstříc poptávce po individualizaci. V rámci Color Edition jsou připraveny čtyři barvy: červená,žlutá, bílá a stříbrná. Použitý barevný styl a technologie pocházejí přímo ze světa Formule 1 a umožňují pneumatiku vhodně sladit s barevným provedením automobilu.

Pirelli tyto pneumatiky představilo nejdříve ve verzích určených pro vozy Pagani, Lamborghini a McLaren, ovšem k dispozici budou také ve verzích pro Ferrari, Aston Martin, Porsche a Bentley. Není tajemstvím, že s odstupem budou připraveny také pro další prémiové značky a jejich specificky navržené verze pneumatik.

Samotná technologie použití barev na bočnicích přímo vychází ze zkušeností s pneumatikami pro formuli 1, kde se podobně značené obutí používá od roku 2011. Inženýři Pirelli vyvinuli pro barvu nový materiál, který funguje současně jako ochranná vrstva zabraňující vyblednutí barvy a zachovává jejich jasnost.

Související články

Pirelli Connesso – propojená pneumatika
Pirelli Connesso – propojená pneumatika

Pirelli Connesso je tvořené speciálně vyvinutými senzory umístěnými v pneumatice, které komunikují s aplikací v chytrém mobilním telefonu a také se servery Pirelli (Pirelli Cloud).

Kalendář Pirelli 2017 oslavuje estetiku přirozenosti
Kalendář Pirelli 2017 oslavuje estetiku přirozenosti

Prestižní kalendář Pirelli patří mezi fenomény uměleckého a kulturního světa. Všech 43 předešlých ročníků je jistou oslavou ženské krásy zachycenou v různých koutech světa. Každý ročník nese specifický rukopis svého autora sledujícího vybrané téma.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!