Goodyear prochází náročným testem na Land Rover Experience Tour Peru

19. října 2017, 9:58

Od 14. října do 9. listopadu se pneumatiky Goodyear Wrangler DuraTrac podrobují náročným testům; jejich kvality prověřuje až na doraz expedice Land Rover Experience Tour. Během čtyř týdnů jejího konání zdolávají vybraní mezinárodní účastníci expedice v Peru s novými SUV vozy Land Rover Discovery na pneumatikách Wrangler DuraTrac různorodý, velmi obtížný terén.

Goodyear vyvíjel pneumatiky Wrangler DuraTrac tak, aby si poradily s extrémně náročným terénem, včetně písečných dun, ostrého štěrku, koryt vodních toků a klikatých horských silniček; s kterým se účastníci expedice během dobrodružné cesty setkají. V off-road úsecích budou moci těžit z technologie Goodyear TractiveGroove, která zlepšuje trakci vozu v bahně a na sněhu. Díky samočisticím ramenním blokům se také pneumatiky rychle zbavují štěrku, nečistot a bahna. Při jízdě po silnici zase zkosené středové bloky pneumatik zlepšují trakci vozidel a podélnou stabilitu při jízdě, přičemž také současně snižují úroveň hluku.

Jsme velmi rádi, že můžeme pro Land Rover Experience Tour v Peru poskytnout naše pneumatiky Wrangler DuraTrac. Opět si tak připomínáme naše dlouholeté partnerství s Land Rover a naše know-how, pokud jde o konstrukci a výrobu vítězných pneumatik 4×4,” řekl Mike Rytokoski, ředitel marketingu společnosti Goodyear v Evropě. „Dodávky pro Land Rover považujeme za svůj dlouhodobý úspěch, který nejnověji dokládá i homologace našich pneumatik pro použití v prvovýrobě pro modely Land Rover Discovery a Range Rover Velar.”

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!