Nexen Tire dodává pneumatiky pro Fiat Chrysler Automobiles v USA

19. února 2018, 13:18

Společnost Nexen Tire oznámila, že bude dodávat své pneumatiky jako originální díly pro zcela nový pick-up Ram 1500 modelového roku 2019 vyráběný společností Fiat Chrysler Automobiles ve Spojených státech.

Nexen Tire rozšiřuje dodávky pneumatik pro Fiat Chrysler Automobiles v USAZbrusu nový pick-up Ram 1500 je vzorem odolnosti, technologické vyspělosti, hospodárnosti a komfortu a nabídne vybavení, kterým se dosud žádný pick-up pochlubit nemohl. Vyrábí se v závodu Sterling Heights Assembly Plant (SHAP) ve Sterling Heights ve státě Michigan.

Pneumatiky Nexen Tire Roadian HTX RH5, zkonstruované speciálně pro automobily kategorie SUV a lehká taktická vozidla, vykazují vynikající jízdní vlastnosti a skvěle se uplatní na silnici i v terénu. Jedním z jejich hlavních znaků je také vyšší tahová síla.

Společnost Nexen Tire ve svém prohlášení uvádí, že „průběžně investuje do výzkumu a vývoje s cílem dále zlepšovat kvalitu pneumatik a technologie. V blízké budoucnosti plánuje rozšiřování dodávek originálních dílů pro další výrobce automobilů a další modely.“

Společnost Nexen Tire dodává pneumatiky na první výbavu pro řadu vozů vyráběných skupinou FCA US, mj. pro modely Ram 3500 nebo Chrysler Pacifica.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!