Nová řada pneumatik Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV

21. března 2018, 10:16

Společnost Dunlop uvádí na trh novou řadu pneumatik Sport Maxx RT 2 SUV, které vycházejí z výborně hodnocených pneumatik Dunlop Sport Maxx RT 2 a rozšiřují jejich nabídku o rozměry pro SUV.

Dunlop Sport Maxx RT 2 SUV byly zkonstruovány speciálně pro řidiče vozů SUV, kteří vyhledávají dynamickou sportovní jízdu. Vyznačují se vynikající přilnavostí na suché i mokré vozovce a zaručují skvělou ovladatelnost, spolehlivost v zatáčkách a přesnost řízení ve vyšších rychlostech.

Přesnější řízení

Přesnější řízeníKonstruktéři značky Dunlop dále zdokonalili tvar pneumatik pro SUV. Výsledkem je rovnoměrnější rozložení tlaku ve stopě pneumatiky, což zaručuje konstantní a rovnoměrný kontakt s vozovkou. To zlepšuje ovladatelnost v zatáčkách a při řízení ve vysoké rychlosti.

Skvělá přilnavost na suché i mokré vozovce

Skvělá přilnavost na suché i mokré vozovceNová generace běhounové směsi vyvinutá speciálně pro Sport Maxx RT 2 SUV obsahuje přídavek pryskyřice, která upravuje tření mezi pneumatikou a vozovkou. Výsledná vyšší přilnavost povrchu pneumatiky se projevuje vynikající výkonností na suché i mokré vozovce.

Vynikající ovladatelnost a chování v zatáčkách

Vynikající ovladatelnost a chování v zatáčkách

Zesílený dezén běhounu se sešikmenými dezénovými drážkami ve tvaru písmene V omezuje pohyb běhounu a zvyšuje jeho pevnost ve všech směrech. Dezén rovněž posiluje přilnavost a kontakt s vozovkou během sportovní jízdy a v zatáčkách.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!