BestDrive RoadShow 2018 míří do českých a slovenských měst

14. května 2018, 12:46

Letos již jubilejní pátý ročník BestDrive RoadShow 2018 navyšuje počet míst konání. Tento rok vás bude roadshow čekat v 18 městech po celé České a Slovenské republice. Některé služby, které můžete celoročně využít na 177 pobočkách, vám zde budou nabídnuty zdarma.

BestDrive RoadShow 2018Během geometrie vozidla bude využito špičkové zařízení značky Hunter, díky kterému má zákazník písemný výstup se shrnutím stavu geometrie, a to za pouhých 5 minut.

Jak se ukázalo i v minulých ročnících, čeští a slovenští řidiči stav geometrie svého vozu dost podceňují. Jen vloni jsme s BestDrive RoadShow navštívili 15 měst, zkontrolovali více jak 2500 aut a u více než 80% automobilů jsme zjistili problém v seřízení geometrie! Kromě zkrácení životnosti pneumatik má špatná geometrie vliv i na jízdní vlastnosti vozidla a tím pádem i na bezpečnost všech účastníků silničního provozu.

Může se stát, že při nesprávně nastavené geometrii nepůjde vozidlo ve dvou stopách a může se vychylovat z jízdní dráhy. Také může docházet k nadměrnému namáhání podvozkových částí, což má za následek častější a finančně nákladnější servis vozidla“, vysvětluje Ing. Lucie Matušková, zástupce servisní sítě BestDrive.

Mimo měření geometrie vozu vám bude nabídnuta kontrola brzdové kapaliny, kontrola chladicí kapaliny, kontrola tlaku a stavu pneumatik nebo zátěžový test baterie.

Místa a časy konání BestDrive RoadShow 2018

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!