Dunlop představuje pneumatiky na zakázku pro Harley-Davidson

14. května 2018, 13:07

Dlouhodobá společná cesta značek Dunlop a Harley‑Davidson letos pokračuje další etapou. Společnost Harley-Davidson oznámila, že své motocykly řad Fat Bob a Fat Bob S modelového roku 2018 bude obouvat do nových pneumatik Dunlop D429.

Dunlop představuje D429, nové pneumatiky na zakázku pro Harley-DavidsonOsobité pneumatiky Dunlop D429 se vyznačují agresivním dezénem běhounu ve stylu motorek scrambler. Dunlop jej vyvíjel v těsné spolupráci se společností Harley‑Davidson, tak aby splňoval konkrétní speciální požadavky strojů Fat Bob a Fat Bob S.

Nový dezén byl navržen tak, aby vyhovoval zcela nové řadě podvozků Harley‑Davidson Softail, které nabízejí potenciál tak dynamické jízdy, jaký legendární americké stroje s motory V2 dosud nepoznaly.

Pneumatiky D429 jsou na bočnicích označeny Harley-Davidson/Dunlop.

Uvedení pneumatik D429 na trh pokračuje jako oficiální partnerství dodávek originální výbavy, které trvá již 37 let od doby, kdy si Harley-Davidson Dunlop vybral jako schválené pneumatiky pro model Sportster.

Dunlop v loňském roce oslavil dodávku již deseti milionů originálních pneumatik pro prvovýrobu motocyklů značky Harley-Davidson.

Pneumatiky D429 jsou v Evropě v prodeji u dealerů značky Harley-Davidson a u specializovaných prodejců motocyklových pneumatik značky Dunlop.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!