Bridgestone představil svou první celoroční cestovní pneumatiku

4. června 2018, 18:12

Firma Bridgestone představila celoroční cestovní pneumatiku Weather Control A005, vhodnou do každého ročního období.

Pneumatika Bridgestone Weather Control A005

Prémiová pneumatika poskytuje vynikající ovladatelnost ve všech situacích, od vyhýbacích manévrů na dálnici až po nenadálé brzdění ve městě, a v nejrůznějších povětrnostních podmínkách, zejména za deště, což je pro evropské řidiče nejdůležitější vlastností.

Konstrukcí pneumatiky Weather Control A005 vychází Bridgestone vstříc požadavkům spotřebitelů na celoroční komfort a bezpečnost.

„Pro řidiče, kteří chtějí mít kontrolu nad vozem se stejnými pneumatikami po celý rok bez ohledu na to, zda panuje slunečné počasí, či deštivé nebo příležitostně i sněhové přeháňky, jsme chtěli zkonstruovat celoroční pneumatiku, jež jim poskytne jistotu spolehlivého provozu bez kompromisů v oblasti bezpečnosti. A tohoto cíle jsme dosáhli s pneumatikou Bridgestone Weather Control A005,“ vysvětluje Laurent Dartoux, vedoucí strategie a marketingu ve společnosti Bridgestone EMEA.

Pneumatice Bridgestone Weather Control A005 bylo na informačním štítku EU uděleno nejlepší hodnocení ve své třídě se známkami A pro Celoroční cestovní pneumatika Weather Control A005 adhezi na mokru a C pro valivý odpor (některé rozměry dosahují dokonce hodnocení valivého odporu B).

Pneumatiku Bridgestone Weather Control A005 lze v souladu s legislativními požadavky používat 365 dní v roce díky optimálním provozním vlastnostem na sněhu, které dokládá symbol tří horských štítů a sněhové vločky. Navíc se vyznačuje také vynikající životností, která je srovnatelná s prémiovou letní cestovní pneumatikou Turanza T005.

Bridgestone uvedl svou první celoroční cestovní pneumatiku Weather Control A005 na trh v květnu 2018. Sortiment 68 rozměrů pro 15“ až 20“ kola pokrývá hned od začátku 94 % osobních vozů a SUV. V roce 2019 bude nabídka rozšířena o další rozměry.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!