Další pobočka BESTDRIVE v novém

17. září 2018, 10:14

Již od roku 2013 začala společnost s modernizací svojich poboček a jejich redesignem do moderního černooranžového konceptu, který je typický pro prémiové značky koncernu Continental. Letos v létě v České republice otevřeli již sedmou pobočku BestDrive va společně s franšízovými servisy a servisy na Slovensku je to tedy již více jak 40 poboček v tomto prémiovém konceptu.  

K redesignu pobočky v Sezimově Ústí došlo v rámci plánované rekonstrukce prostor, které byly již lehce nemoderní a vybavení servisu neodpovídalo komplexní nabídce.

Nyní vybavení servisu pobočky v Sezimově Ústí odpovídá komplexní nabídce pneuservisních a autoservisních služeb sítě BestDrivePři rekonstrukci se kromě nového vzhledu budovy zaměřili na zázemí pro zákazníky. Na všech nových prodejnách jsou atraktivní dětské koutky včetně wi-fi připojením k volnému použití.

Servisní prostory jsou osazeny tím nejmodernějším vybavením – např. 3D geometrií Hunter nebo válcovou zkušebnou brzd a podpodlažním testerem tlumičů.  Je připraveno komfortní vybavení pro autoservis všech osobních, SUV a offroad automobilů.  Kromě toho byl modernizován nákladní pneuservis, kde pořídili nový montážní stroj, který dokáže montovat i ty největší Agro a EM pneu.

.Zázemí pobočky je vyladěné do posledního detailu Na pobočce je připraveno bezpečné wi-fi připojením k volnému použití

Při rekonstrukci nestálo stranou ani zázemí pro zaměstnance, kteří jsou klíčovým faktorem firmy a liší nás od konkurence.

Celá rekonstrukce se nese v duchu kvality a komfortu – jak pro zaměstnance, tak pro zákazníky. Naše pobočka BestDrive v Sezimově Ústí může nyní realizovat veškeré služby, která servisní síť BestDrive svým zákazníkům nabízí na co nejvyšší úrovni,“ dodává Radek Hron, ředitel regionu Jihozápadní Čechy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!