Bridgestone přechodně omezí výrobu ve svých evropských závodech kvůli pandemii COVID-19

25. března 2020, 9:26

Společnost Bridgestone reaguje na pandemii COVID-19 a ve svých evropských výrobních závodech přechodně omezí nebo přeruší výrobu.

Závody Béthune ve Francii a Bari v Itálii budou uzavřeny do 6. dubna. V závodech Bridgestone ve Španělsku (Bilbao, Puente San Miguel a Burgos), Belgii (Lanklaar), Polsku (Stargard a Poznaň) a Maďarsku (Tatabánya) bude výroba snížena.

Bridgestone přijal tato opatření ve snaze přizpůsobit svou nabídku pneumatik předpokládané poptávce na současném trhu. Společnost disponuje dostatečnými zásobami pneumatik pro uspokojování poptávky zákazníků a její distribuční centra, sklady výrobních závodů a logistické týmy budou i nadále vyřizovat objednávky. Společnost bude průběžně vyhodnocovat vývoj celé situace.

Závody Bridgestone, v nichž bude výroba pouze utlumena, přijímají preventivní opatření v souladu se svými předpisy pro ochranu zdraví zaměstnanců a na všech pracovištích důsledně dodržují rady a doporučení zdravotnických institucí. Bezpečnost na pracovištích kromě toho zajišťují nově přijaté postupy a kontroly.

Hlavní prioritou společnosti Bridgestone v tomto náročném období je zajistit zdraví a bezpečnost svých zaměstnanců a zachovat integritu provozních činností. Společnost i nadále pečlivě sleduje situaci a řídí se radami Centra pro kontrolu a prevenci nemocí CDC (Centers for Disease Control and Prevention) a Světové zdravotnické organizace WHO (World Health Organization), jakož i vládními opatřeními v zemích, v nichž provozuje své výrobní závody.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!