Pneumatika Bridgestone Potenza Sport vyhrála prestižní ocenění

12. srpna 2022, 11:18

Pneumatika Bridgestone Potenza Sport dosáhla jednoho ze svých dosud nejprestižnějších ocenění poté, co zvítězila v testu letních pneumatik Auto Express pro rok 2022, kdy byla úspěšná ve všech testech brzdění a ovladatelnosti na mokrém i suchém povrchu.

Pneumatika Bridgestone Potenza Sport

Steve Fowler, šéfredaktor časopisu Auto Express, řekl: „Bridgestone Potenza Sport je naší nejlepší letní pneumatikou v roce 2022. Na mokru působila přímočaře a bezpečně a měla také jasnou výhodu při brzdění. A díky sportovním hranám, které snesou větší zátěž při vyšší rychlosti, je jasné, že Bridgestone má pneumatiku, která umí porazit i ty nejlepší.“

Auto Express 2022 Summer Test AwardPři testování v rozměru 18 palců dosáhla tato výkonná pneumatika dalšího významného triumfu nad šesti konkurenčními produkty, když v roce 2021 zvítězila v testu sportovních pneumatik časopisu AutoBild.

Andrea Manenti, viceprezident společnosti Bridgestone pro severní region, uvedl : „Jsme nadšeni, že jsme získali ocenění Auto Express 2022 Summer Test Award. Společnost Bridgestone je na tento produkt nesmírně hrdá a toto ocenění znovu potvrzuje vysoké kvality této pneumatiky.“

K dosažení špičkových výkonů pneumatiky Potenza Sport použila společnost Bridgestone různé nové, inovativní technologie v oblasti dezénu, směsi a konstrukce. V dezénu pneumatiky je použito několik nových špičkových prvků, včetně inovativních 3D lamel zvyšujících tuhost ve smyku, což přináší výhody v oblasti brzdění a odolnosti proti oděru. Směs díky optimalizovanému složení v kombinaci s inovativní technologií míchání zlepšuje výkon na mokru i suchu.

Zásadní význam pro konstrukci a výrobu pneumatiky Potenza Sport má patentovaná technologie společnosti Bridgestone pro vývoj virtuálních pneumatik, která šetří čas a je šetrná k životnímu prostředí. Tato technologie umožňuje společnosti Bridgestone velmi přesně předvídat výkonnost pneumatiky již ve fázi vývoje, aniž by ji bylo nutné fyzicky vyrábět a testovat. To přináší nejen ekologické výhody, protože šetří zdroje, ale také zkracuje délku vývojového procesu a dobu uvedení projektu na trh. Pneumatika Potenza Sport je k dispozici v 96 rozměrech od 17″ do 22″.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!