Mistrovství mechaniků coraHB autodíly 2017

9. října 2017, 16:18

V letošním roce se akce konala 9. 9. 2017 a brány se pro návštěvníky otevřely ve 13 hodin. Novinkou bylo hned z úvodu samotné rozložení areálu, které zvalo zákazníky a návštěvníky hned u vstupu do speciálních expozic autobaterií, náhradních dílů a olejů coraHB autodílů.

Nedaleká hlavní aréna hostila už od dopoledních hodin přihlášené soutěžící. Ti se postupně střídali na množství soutěžních disciplín, které prověřily jejich zručnost, klid v rukou i technické znalosti. Celým odpolednem provázela diváky dvojice František Fiala a Veronika Vošická Buráňová. Oba moderátoři se na akci podíleli již podruhé a zejména moderátor motoristického pořadu Autosalon TV Prima byl pro návštěvníky opět vítaným zpestřením ze světa televizních obrazovek.

Pro odbornou veřejnost byly jako vždy nachystány prezentace a exhibice dodavatelů společnosti coraHB autodíly a pro rodinné příslušníky, přátele, děti a pro celou širokou veřejnost po celý den probíhal bohatý doprovodný program.

Celý program vrcholil po osmnácté hodině. Mechanici měli dobojováno a většina návštěvníků se sešla před hlavním pódiem, aby podpořila nejlepší ze soutěžících, ale zároveň se zapojila do soutěže o hodnotné ceny od společnosti coraHB autodíly. Branou na Mistrovství mechaniků coraHB autodíly prošlo za odpoledne více než 2.800 diváků, což je nový rekord návštěvnosti této akce.

Diváci, kteří věnovali 50 Kč na vstupné a navíc si zakoupili lístky do soutěže o hodnotné ceny, přispěli na dobrou věc. Výtěžek byl věnován společností coraHB autodíly Nemocnici v Havlíčkově Brodě. Stejně jako v letech minulých se získané peníze dostali k lidem, kteří je využijí na dobré účely.

Jak letos akce probíhala si můžete prohlédnou ve zkrácené fotoreportáži.

Kompletní fotogalerii, která je rozdělena do dvou částí, si můžete prohlédnou ZDE a ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!