LAKÝRNÍK CAMP 2019 – INOVACE, ZÁBAVA, VZDĚLÁVÁNÍ pro lakýrníky

6. května 2019, 15:43

Společnost Interaction připravuje již druhý ročník vzdělávacího programu formou workshopů v kempech určeném pro lakýrníky. Přípravy jsou již v plném proudu.

Lakýrník Camp

V minulých letech se společnost Interaction rozhodla inovovat tradiční soutěž Lakýrník Cup novou akcí ve stylu pracovních workshopů – s názvem Lakýrník Camp, jehož Logo Lakýrník Camp 2019úspěšný první ročník proběhl v roce 2017. Cílem této inovace je zapojení ještě většího počtu účastníků (lakýrníků) do akce s využitím prostorného prostředí, které umožňuje komplexní předvedení nového produktového portfolia a školení, s následnou výměnou zkušeností v pohodové atmosféře kempů.

V letošním roce se můžou účastníci workshopů těšit na prezentaci nových produktů a technologií od dodavatelů 3M, SATA, CarSystém, Alca, Kwasny, DeVilbiss, prezentaci nových koloristických nástrojů Phoenix, novinky lakovacích materiálů Spies Hecker, tým techniků společnosti Interaction se postará o další zajímavé prezentace jako např. novinky na trhu – nového lakovacího stojanu na kola nebo systém čištění pistolí.

3M na akci Lakýrník Camp

Mimo zajímavé prezentace v příjemném prostředí kempů čeká na návštěvníky losování o zajímavé ceny, které si pro ně připravili zúčastněný dodavatelé a společná večeře, po které je volná zábava a doprovodný program.

Akce se budou konat vždy v pátek/sobotu po dobu 4 týdnů od 10. 5. do 15. 6. 2019.

10. 5. 2019 – AREÁL NA ŠANCÍCH, Praha 10 – Horní Měcholupy
24. 5. 2019 – AREÁL NA ŠANCÍCH, Praha 10 – Horní Měcholupy
31. 5. 2019 – KEMP HRANICE
14. 6. 2019 – KEMP STŘÍBRNÝ RYBNÍK, Hradec Králové

 Akce je určená především pro zákazníky (lakýrníky) společnosti Interaction s.r.o. Akce je celorepubliková, tzn. je určená pro všechny regiony dle působnosti.

ALCA na akci Lakýrník Camp

Cílem je představení nových produktů/technologií a sdílení zkušeností volnou formou. Akce se vždy zúčastní také zaměstnanci IA z technického a obchodního úseku.

Více informací u obchodních zástupců společnosti Interaction nebo na stránkách http://www.lakyrnikcup.cz/lakyrnik-camp/.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!