MEWA v roce 2016 rostla

22. května 2017, 10:31

MEWA se může pochlubit úspěšným rokem 2016. S více zaměstnanci obsloužili více zákazníků, získali nové trhy a docílili zvýšení obratu. Investovali také do rozšiřování a nové výstavby závodů, mimo jiné v Saarlouis, Římě a Weil im Schönbuch. Portugalsko a Rumunsko patří mezi jejich nové trhy.

V roce 2016 vzrostl jejich počet zákazníků o 4 procenta z 174.000 na více než 180.000. Počet zaměstnanců narostl o 6%  z 4.900 (2015) na 5.200 (2016).  Vygenerovali vyšší tržby o více než 4 procenta z 612 milionů Eur na 638 milionů Eur. V současnosti poskytují služby zákazníkům již ve 23 zemích, expandovali do Rumunska a Portugalska. Provozují více poboček: nový závod v Saarlouis (2016), nové překládací centrum v Římě (2017), a plánují novou výstavbu závodu ve Weil im Schönbuch.

Pozitivní vývoj obchodních čísel potvrzuje jejich podnikatelskou strategii a posiluje jejich pozici jednoho z vedoucích poskytovatelů v oblasti průmyslových textilií v Evropě.

ZDROJ: MEWA Textil-Service AG & Co.

Související články

Čisticí utěrky, na které se můžete spolehnout
Čisticí utěrky, na které se můžete spolehnout

Počty, které ohromují: 2,6 milionů pracovníků ve 123.000 podnicích z 21 evropských zemí používá čisticí utěrky MEWA, které pocházejí z vlastní High-Tech tkalcovny v hesenském Immenhausenu. Zde vzniká za vteřinu pět nových utěrek – v roce 2015 to bylo 109 milionů utěrek. 

MEWA doplňuje kolekci Dynamic o softshellové bundy
MEWA doplňuje kolekci Dynamic o softshellové bundy

Společnost MEWA rozšířila svůj nový pracovní oděv DYNAMIC o outdoorové bundy. Softshellové modely chrání v přechodném období před větrem a nepříznivým počasím.

MEWA ochranný oděv individuálně upraví
MEWA ochranný oděv individuálně upraví

Ochranné oděvy by měly chránit zdraví a život zaměstnanců. Aby mohl být tento účel splněn, musí oděv dobře padnout. Běžné konfekční velikosti však nesedí každému pracovníkovi. Proto společnost MEWA, poskytovatel služeb v oblasti textilu, nabízí smluvně regulované individuální úpravy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!