Tester dálkových ovladačů nově u firmy mtaplus

6. srpna 2018, 15:39

Firma mtaplus s.r.o., zabývající se prodejem diagnostických a servisních zařízení, má nově v nabídce tester dálkových ovladačů, kterým lze pohodlně zjistit, zda se jedná o závadu na vozidle nebo dálkovém ovladači.

Testerem lze zjistit stav baterie v dálkovém ovladači, a tím pádem jak silný signál ovladač vysílá, a mimo to zobrazí přesnou frekvenci signálu. Tester podporuje frekvence 315, 433, 868 a 915 MHz. Pokud si mechanik není jist na jaké frekvenci má dálkový ovladač vysílat, jednoduše použije funkci Auto a tester frekvenci automaticky zachytí a zobrazí. Taktéž je podporován infračervený signál (IR).

Tester dálkových ovladačů mtaplus

Například chceme zjistit v jaké kondici je baterie v našem dálkovém ovladači vozidla a také na jaké frekvenci vysílá, zjistíme to velice jednoduše. Zapneme přístroj a poté stiskneme na dotykové obrazovce tlačítko AUTO s ikonkou lupy. Přiložíme dálkový ovladač k testeru a poté již stačí na dálkovém ovladači stisknout některé tlačítko (otevření, zavření nebo kufr). Na obrazovce přístroje se ihned objeví frekvence (v MHz) a síla signálu, a to jak v číselné podobě (v dB) tak i v grafické podobě.

Tester dálkových ovladačů mtaplus - detail

Více informací o parametrech a vlastnostech naleznete na stránkách firmy mtaplus s.r.o. nebo si můžete prohlédnout názorné video.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!