KS Tools u APM: utahovák doporučovaný lékaři

30. listopadu 2018, 9:56

Jako první výrobce nářadí po celém světě KS Tools nabízí vysoce výkonný pneumatický ½“ rázový utahovák certifikovaný schválením AGR odborné komise složené z lékařů a terapeutů. Naleznete jej v akčním katalogu společnosti APM.

Zdraví bezpečný utahovák od KS Tools mini MONSTER XTREMElightS mimořádně nízkou hmotností a ergonomickým designem v kombinaci s extrémním výkonem je mini MONSTER XTREMElight obzvláště šetrný k zádům, kostem i kloubům mechanika. K pohodlné práci s utahovákem mini MONSTER XTREMElight přitom přispívají i další prvky jako jsou ultra lehké kompozitní pouzdro s měkkou protiskluzovou rukojetí a praktickým přepínačem směru otáček, který umožňuje pohodlné ovládání jednou rukou (pravou i levou).

Standardem jsou tři stupně nastavení utahovacího točivého momentu a výkonný průmyslový jumbo mechanismus zajišťující dostatek síly pro povolování. To vše je znásobeno již ověřenou dlouho životností utahováku, který je dodáván i ve verzi s ochranným silikonovým krytem a přívodní vzduchovou hadicí se speciální izolací pro snížení hluku až o 40 %.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!