Katalog značek MEWA 2021/22

27. září 2021, 14:30

V novém vydání katalogu značek MEWA najdete na téměř 288 stránkách více než 10.000 produktů, které jsou potřeba při práci, včetně aktuálních modelů vybraných top výrobců nebo inovativních pracovních rukavic a bezpečnostní obuvi. Kompletní sortiment je k dostání také prostřednictvím online obchodu.

Značkový katalog MEWAKatalog značek MEWA nabízí potřebné vybavení pro každé pracovní odvětví. Portfolio zahrnuje certifikované pracovní rukavice, bezpečnostní obuv, pomůcky na ochranu očí, sluchu, hlavy, dýchacích cest, pokožky a hygienické produkty.

Na všechny nové výrobky v katalogu mají zákazníci při objednání do 30. září 2021 desetiprocentní slevu. Týká se to například bezpečnostní obuvi Albatros, která nedávno díky kombinaci pohodlí, sportovního vzhledu a vysoké ochrany obdržela ocenění „German Innovation Award 21“. Novinkou v řadě MEWA jsou také aktuální modely osvědčené série pracovních bot Elten Wellmaxx se silně odpruženou podrážkou.

MEWA dále rozšířila svůj sortiment v oblasti ochrany pokožky. Nabízí výrobky pro hygienu rukou od SC Johnson, mimo jiné vysoce účinný dezinfekční prostředek na ruce „InstantFOAM® Complete“ v praktickém dávkovači „Touch Free“. Pro ochranu dýchacích cest a zakrytí úst a nosu na pracovišti najdete v katalogu chirurgické roušky, respirátory FFP2 nebo jednorázové ochranné masky od společnosti 3M.

Kompetentní servis

Všechny dotazy rychle a kompetentně zodpoví odborně vyškolení zaměstnanci na servisním telefonu nebo mailem. Na mnoho produktů je možné na přání vytisknout nebo vyšít logo.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!