MEWA se stala vítězem studie k trvalé udržitelnosti

1. dubna 2022, 14:22

Jsou aktivity podniků a firem týkající se trvalé udržitelnosti dostatečně viditelné? Tuto otázku si položila kolínská ratingová agentura ServiceValue a provedla mezi německými spotřebiteli na toto téma speciální průzkum. Ve spolupráci se spotřebitelskou organizací DEUTSCHLAND TEST, která zkoumá zboží a služby prostřednictvím sofistikovaných vědeckých metod, tak byla již poosmé realizována studie s názvem „Trvalá udržitelnost“.

Celkem bylo shromážděno a vyhodnoceno téměř půl milionu spotřebitelských hlasů o více než 1.500 podnicích a firmách ze 113 odvětví. A v kategorii „Hygienické služby“ vyznamenali spotřebitelé společnost MEWA titulem Oborový vítěz.

Společnosti, které využívají služeb firmy MEWA, profitují z bezpečných procesů tzv. textilního sharingu. I základní myšlenka při založení společnosti MEWA v sobě měla aspekt trvalé udržitelnosti: nevyhazovat čisticí utěrky, ale používat je znovu. Tato jednoduchá služba se postupně vyvinula v celoevropský koncept sdílení provozních textilií. Nedílnou součástí firemního systému jsou ekologické výrobní procesy a šetření zdrojů ve smyslu cirkulární ekonomiky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!