CHYTRÉ MYTÍ – Inteligentní „automyčka“ na kolečkách

4. prosince 2017, 22:48

DEFEND SMART REPAIRS GROUP, divize skupiny DEFEND®GROUP uvádí na trh unikátní kompaktní řešení ručního mytí automobilů. Je to ideální přidaná hodnota zejména pro autoservisy, pneuservisy, dealery automobilů nebo autobazary. S malou investicí získá majitel servisu kvalitní dostupnou službu. Zákazník od něho odjede vždy s dokonale ošetřeným vozem zevnitř i z venku.

Vozík "CHYTRÉ MYTÍ"

Celé řešení se skládá z kompaktního vozíku vybaveného potřebnou sadou ekologických čisticích prostředků a utěrek z mikrovlákna, dále ze zajímavého webového prostředí s ojedinělou kalkulačkou a proškolené obsluhy. Další přidanou hodnotou je vznik sítě autorizovaných center ručního mytí a ošetření vozů pod názvem CHYTRÉ MYTÍ.

DEFEND SMART REPAIRS GROUP vyvinul jednoduchou automyčku ve vozíku. Kompaktní sada obsahuje celou paletu potřebných prostředků šetrných k automobilu. Vozík obsahuje víceúčelové ekologické čističe interiéru a exteriéru bez přísad, přípravky na mytí karoserie vozu s přídavkem karnaubského vosku a s přídavkem nano vosku, přípravek k ošetření plastů a pryžových častí bez silikonu, čistič oken, přípravek k ošetření pneu bez silikonu, na mytí a ošetření disků a osvěžovač vzduchu a neutralizér zápachů.

Koncept CHYTRÉ MYTÍ nabízí hned několik předností:
– Není třeba investovat do nákladné myčky
– Jednoduché použití po zaučení
– Technologie je šetrná k přírodě
– Přípravky jsou ekologické a biologicky rozložitelné
– Nulová spotřeba vody
– Šetrné a zároveň účinné mytí interiéru a exteriéru vozu
– Nano ošetření karoserie
– Údržba povrchu tkanin a kůže
– Revitalizace pneumatik
– Významné šetření nákladů a času

Díky unikátnímu způsobu mytí karoserie ušetří uživatel až 180 litrů stále dražší vody a za méně peněz získá čisté auto. Univerzální roztok ALL PURPOSE z řady CHYTRÉ MYTÍ ve srovnání se standardními postupy šetří přírodu, náklady, čas, pohonné hmoty a především po sobě nezanechá neodstranitelné stopy běžné po mechanickém nebo chemickém mytí. Revoluční nano technologie umožňují zcela ekologické očistění vozu, kdy mikroskopické částice na bázi polymerických sloučenin obalí nečistoty a společně jsou pak jednoduše setřeny speciální utěrkou z mikrovlákna. Speciální přípravky se rovněž postarají o ochranu karoserie i do budoucna. Speciální přípravky se rovněž soustředí na poškozená místa laku a jeho renovaci a ošetření. Emulze CHYTRÉ MYTÍ se zase postarají o odstranění skvrn a biologických nečistot na tkaninách nebo kůži. Přípravky PLASTIC SHINE navrátí původní lesk a svěžest plastům používaným v interiéru i exteriéru vozidla. Obdobný prostředek TIRE SHINE udržuje v kondici i extrémně namáhané pneumatiky. A pokud se nemůže zákazník zbavit zápachu, poskytuje CHYTRÉ MYTÍ UV-C & OZÓN technologii. S jedním kufříkem tak dostane automobil svěží vzhled a vůni nového automobilu. A to vše bez použití vody a nutnosti řešit kanalizaci a další související náklady.

Box s produkty CHYTRÉ MYTÍ

Automyčka ve vozíku CHYTRÉ MYTÍ je možný doplněk pro autoservis. Zákazníkovi je tak možné umýt každý automobil před předáním vozu po servisu, a ten tak získá zákaznický bonus navíc. Druhou možností je služba ručního mytí, kdy se jeden zaměstnanec může věnovat výhradně mytí vozů na zakázku.

Jako další podnikatelský plán mohou svůj servis jednoduše rozšířit i pneuservisy nebo skloservisy. Pro autobazary je to zase jednoduchá možnost, jak se postarat o prodávaný vozový park.

Logo Chytré mytíVýhodou je, že se každý člen značky CHYTRÉ MYTÍ může zapojit do centrálně udržovaného kalkulačního systému na adrese www.chytremyti.cz. Zákazník si sám jednoduše nastaví, o jaký druh údržby má zájem a online kalkulačka mu jednoznačně spočítá cenu mytí a najde nejbližší místa, která jsou součástí servisního konceptu Chytré mytí a Chytré opravy. Cenu tak má garantovanou.

Obsluhu chytré automyčky samozřejmě Defend odborně zaškolí tak, aby poskytované služby byly na odpovídající úrovni.

„Naším hlavním cílem je mimo jiné zajistit ekologické mytí vozidel bez nutnosti použití vody. Chytré mytí je nedílnou součástí unikátního servisního konceptu Chytré opravy, který poskytuje klientům rychlé, efektivní opravy a mytí vozidel s minimální finanční i časovou investicí. Trendem současné doby jsou pojmy jako je rychlost, efektivita a ekologie a to je i náš směr a cíl,“ řekl Ing. Pavel Vojtek, CEO a generální ředitel společnosti DEFEND GROUP.

Další zajímavou přidanou hodnotou je tzv. „Klub chytrého mytí“. Členem klubu Chytrého mytí se může stát každý na základě jednoduché registrace na www.chytremyti.cz. S registrací v klubu získá každý člen možnost nákupu všech přípravků na mytí, ochranu a renovaci, včetně příslušenství, za zajímavé ceny. Klub je primárně určen pro každého, kdo chce mít čisté a voňavé auto, nerad jezdí do automyčky, smýšlí trochu ekologicky, případně rád přidá ruku k dílu a své auto si nablýská sám. Klub je také určen pro profesionální víceúčelové mytí dopravních prostředků ve všech odvětvích.

Katalog produktů pro CHYTRÉ MYTÍ si můžete stáhnout nebo prohlédnout ve formátu PDF.

Pro více informací kontaktujte paní Alici Macháčkovou, Senior MKT a PR manažera:
E: machackova@defend.cz
M: 724 245 555

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!