Servisní síť ProfiAuto chce letos výrazně posílit

29. ledna 2018, 15:19

Značka ProfiAuto, působící v Česku a na Slovensku od roku 2016, sdružuje nezávislé servisy a prodejce autodílů. Do konce roku 2018 chce zvýšit počet servisů v obou zemích více než dvojnásobně.

„Aktuálně je v naší síti zapojeno 110 českých a slovenských servisů. S dalšími evropskými zeměmi včetně Polska sdružuje značka ProfiAuto přes 1.300 autoservisů. Do konce roku chceme jejich počet na českém a slovenském trhu navýšit na 250,“ říká ředitel sítě ProfiAuto pro Česko a Slovensko Jindřich Krejčí. Evropskou síť by pak mělo tvořit až 2.000 servisních míst.

Na českém a slovenském trhu má ProfiAuto celkem osm obchodních partnerů z řad prodejců automobilových náhradních dílů a příslušenství. Počátkem roku 2018 by měli přibýt další.

V letošním roce chce značka ProfiAuto spustit speciální aplikaci pro zákazníky svých autoservisů. Řidiči si prostřednictvím aplikace pohodlně vyberou nejbližší servis, rezervují si přesný termín návštěvy nebo se předem dovědí, kdy budou jejich automobily po opravě k dispozici.

Servisní akce PitStop od Profi Auto

Po velkém úspěchu mezi řidiči připravuje ProfiAuto v Česku i na Slovensku akce PitStop i v roce 2018. Jedná se o servisní prohlídky, kde si mohou řidiči nechat zkontrolovat své vozidlo profesionálními mechaniky zdarma. Bezplatná prohlídka obsahuje například kontrolu brzdové kapaliny, světlometů, tlaku v pneumatikách nebo diagnostiku motoru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!