Nový obrázkový katalog FERDUS

19. října 2023, 10:58

Po téměř dvou letech intenzivních prací na zelené louce představuje firma FERDUS zcela nový obrazový katalog kompletní produktové nabídky e-shopu. Se spoustou vylepšení a změn.

Katalog FERDUS

Na prvním místě nelze ve srovnání s posledním předchůdcem přehlédnout takřka dvojnásobný rozsah, co se počtu stran týká. Produkty nově dostávají mnohem více prostoru. Jsou lépe popsané i uspořádané. Parametry našly své místo v tabulkách, nechybí záběry detailů, a dokonce také QR kódy vedoucí na videa s praktickým předvedením.

S tím se mění také vazba a celková kvalita tisku. Ocení pochopitelně především ti, kteří sáhnou po papírové verzi. Potěší změna členění do kapitol, které nyní kopíruje strukturu menu v e-shopu. A došlo například i na šikovné štítky, abyste věděli, co právě letí.

Mnohem více vás ale bude spíše zajímat, jak katalog získat. Stačí zaslat email na info@ferdus.cz a uvést zasílací adresu a počet kusů.

A pokud nepotřebujete k životu držet v ruce výtisk, je to ještě jednodušší: Klikněte do sekce na stránkách FERDUS Ke stažení a za pár vteřin můžete virtuálně listovat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!