Kalkulace JiTiS TCO proniká na trh ojetin

15. května 2017, 11:59

Společnost JITIS CZ s.r.o., rozšířila aktivity o webový portál pro inzerci osobních a nákladních vozidel www.slevocar.cz. SLEVOCAR počítá automaticky ke každému vozidlu jeho „Budoucí provozní náklady JiTiS  TCO“, vyčísluje „Zanedbanou údržbu“ i přehled očekávaných oprav, nebo „provozní náklady na ujetý kilometr“.

Kalkulace JiTiS TCO je určená pro odbornou i laickou veřejnost. Pro všechny, kteří vozidlo chtějí koupit (vykoupit), prodat nebo vozidlo provozují a chtějí znát budoucí provozní náklady.

Provozní náklady JiTiS TCO najdete také na inzertním portále ojetých vozidel www.automodul.cz vydavatelství MAFRA a.s. a také jako kalkulátor na finančním portále www.penize.cz patřící do portfolia Partners media, s.r.o. z koncernu Partners.

Související články

Jak používat výpočet JITIS FREE při výběru vozidla v autobazaru
Jak používat výpočet JITIS FREE při výběru vozidla v autobazaru

JITIS přináší informace, jak správně používat výpočet JITIS FREE při výběru vozidla v autobazaru. Jak používat výpočet JITIS FREE při výběru vozidla v autobazaru: Kalkulátor JITIS poskytuje (zašle na Vámi zadaný e-mail) již i ve FREE bezplatné verzi dokument PDF. Studie uvnitř dokumentu obsahuje budoucí provozní náklady na 2 roky v členění: –     […]

Přijde Průmyslová revoluce 4.0 i do autoservisů?
Přijde Průmyslová revoluce 4.0 i do autoservisů?

Digitalizaci celých oblastí výroby a služeb zažíváme každý den. Ani nelze sledovat, jaké jsou další a další aplikace využívající digitální revoluci a všude přítomné zpracování dat. K nejznámějším patří jistě, Uber, Air BnB, nebo Trivago, tedy služby které se vztahují k cestování. Jejich úspěch a výkon je obrovský, jsou totiž levné! Levné proto, že šetří […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!