Ploché stěrače pro téměř všechny vozy

30. ledna 2017, 11:44

Nová řada plochých stěračů Valeo HydroConnect je prostorově úsporné řešení – 42 referencí pokrývá téměř celý evropský automobilový park.

Takové široké pokrytí vozového parku je zásluhou nevelkých adaptérů Multiconnection, které jsou přibaleny do balení jednotlivých stíracích lišt i řady „Upgrade“ a umožňují instalaci na ramínkách typu háček, které se nejčastěji používaly u starších automobilů. Zásadní je, že tyto adaptéry jsou nezvykle malých rozměrů, díky čemuž budou lišty nejenom dokonale sedět, ale také vyhoví speciálním použitím, která najdeme v novém katalogu.

2017.01.25_-_Valeo_-_HydroConnect_-_przednia__Multiconnection

Valeo HydroConnectTM představují opravdový průlom na trhu. Poprvé se řešení vytvořená pro potřeby výrobců dostávají přímo na motoristický aftermarket. Jedná se o technicky rozvinuté řešení stírací lišty stěrače, které mu zajišťuje vysokou odolnost vůči opotřebování a asymetrický spoiler zaručující optimální aerodynamické přilnutí ke sklu. Nejedná se zde o žádné kompromisy,” vysvětluje Iwona Molenda, marketingová ředitelka Valeo Service Eastern Europe.

Další novinkou řady Valeo HydroConnect jsou ploché zadní stěrače. V jejich obalech jsou 3 univerzální adaptéry, umožňující montáž na prakticky každé ramínko vyskytující se v moderních automobilech.

Valeo-HydroConnect-tylna

Ke každému stěrači je dodáván návod k instalaci a aplikace jsou jasně vyznačeny na boční straně obalu s produktem. Distributoři produktů Valeo mají k dispozici také speciální stojany, které mohou být umístěné na podlaze nebo na stěně a umožňují tak estetickou expozici tohoto produktu na dílně nebo prodejně.

Aplikační katalog ve formátu PDF.

Související články

Vyměňte stěrače před příchodem zimy
Vyměňte stěrače před příchodem zimy

I když řidiči obvykle nepokládají stírací lišty stěračů za zásadní součást vozidla, ve skutečnosti jde o automobilový díl, který má přímý vliv na bezpečnost jízdy – a tak je s ním třeba i zacházet. Nevěříte? Zkuste objet překážku, kterou nevidíte! V podzimních a zimních podmínkách funkční stírací lišty výrazně rozhodují o viditelnosti za volantem. Hlavně […]

Nově v nabídce: brzdové bubny od firmy Valeo
Nově v nabídce: brzdové bubny od firmy Valeo

Nová kompletní řada brzdových bubnů doplňuje sortiment komponentů brzdové soustavy, kterou nabízí tento přední výrobce dílů. Nová produktová řada vznikla na základě třech hlavních zásad, které platí pro celou nabídku brzdové soustavy Valeo – Technology in Motion, Comfort in Motion a Green in Motion – přináší tedy stejnou přidanou hodnotu pro klienta jako zbylé části […]

Řešení proti smogu: kabinový filtr
Řešení proti smogu: kabinový filtr

Řidiči si obvykle vzpomenou na nutnost vyměnit kabinový filtr na jaře během revize stavu klimatizace svého automobilu. Vysoká hladina znečištění ovzduší v našich městech však zřejmě promění tyto sezónní zvyklosti: pro dobro vlastního zdraví se vyplatí nainstalovat čistý a výkonný filtr i na začátku zimy. Již řadu let se v ČR opakuje stále stejný scénář […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!