Sthenos Alliance značka Made in Italy

16. února 2017, 11:39

Bude to nebo spíše to je proces, který je nezastavitelný, v plném proudu, a může představovat skutečnou inovační revoluci. Je to poprvé, co se někteří výrobci náhradních dílů a lídři svých odvětvích dohodli na rozvoji společné obchodní sítě. Ta myšlenka je tak inovativní, že je pravděpodobné, že změní celý sektor.

Vzniklo sdružení Sthenos Alliance, které si dává za cíl zvýraznit značku „Made in Italy“, což by mělo být zárukou kvality a spolehlivosti. Nebude se jednat o inovativní obchodní síť ze strany distributorů (kdy téměř všichni distributoři jsou součástí velkých nákupních skupin), ale ze strany výrobců. Sthenos Alliance je prvním příkladem firem, které spojily své dovednosti, energii a nadšení k posílení svých obchodních a distribučních strategií s cílem maximálně podpořit své klienty.

Tato obchodní síť se narodila na začátku roku 2017 a pro budoucnost si stanovila tři jasné cíle:

  • Prvním z nich je širší uplatnění na národním i mezinárodním trhu, a to prostřednictvím společných strategií.
  • Druhým cílem je usnadnit vstup ostatních členů „Aliance“ do distribuční sítě jednotlivců.
  • Třetím cílem je zlepšit nabízené logistické služby. Praktikovat chování typické pro velké nadnárodní společnosti, které mají jasnou představu o cílech, které mají být dosažené.

Členy sdružení jsou tři společnosti se zajímavým podílem na trhu. Jedná se o Etecno1 SRL se základnou v Sala Baganza Parma, FRAP SpA z Turína a konečně Ghibaudi Mario Srl rovněž z Turína. Výrobky těchto společností jsou odlišné a navzájem si příliš nekonkurují. Hlavním cílem sdružení je nabízet kvalitní výrobky, které se vší úctou nelze srovnávat s výrobky “Made in China”. V dobách krize, vyznačující se také sdílením ekonomik  je  pro společnosti  přirozené  se spojovat dohromady a sdílet znalosti.

Takové řešení bylo navrženo a významně podporováno Pierenricem Gotterou, sales manažerem Etecno1, který byl u založení sdružení „Sthenos Alliance“ a zároveň se stal jeho prezidentem. Výhody sdružení, které vidí Pierenrico Gottero jsou zřejmé.  “Budeme rozvíjet distribuční sítě sdílením informací, nástrojů a dalších perspektiv. Například budeme  implementovat jedinečnou  distribuční politiku, a to vždy ve prospěch koncových uživatelů. Sdružení plánuje využívat firmy, které mají logistické a strategické kanceláře umístěné v zahraničí.” uzavírá Pierenrico Gottero.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!