MEYLE – preferovaný dodavatel pro skupinu ATR (IPAS)

21. února 2017, 12:41

MEYLE AG je nyní mezinárodně preferovaný dodavatel nákupního sdružení ATR (IPAS). Pod statusem IPAS sdružuje nákupní organizace ATR ,v oblasti nezávislého trhu s náhradními díly, portfolio svých preferovaných dodavatelů pro 55 trhů. Výrobce z Hamburku, firma MEYLE obdržela tento status díky svému know-how a rozsáhlému sortimentu v produktových skupinách – podvozek a řízení. Zákazníci mohou díky tomu nejenom nakupovat vysoce kvalitní MEYLE – ORIGINAL díly od specialisty na podvozek a řízení, ale mohou využívat i širokou škálu servisních služeb a v neposlední řadě i 4letou záruku na všechny díly MEYLE – HD.

Aby svým partnerům na nezávislém trhu s náhradními díly zajistilo ATR ucelenou a vysoce kvalitní nabídku, váže svůj produktový sortiment na dodavatele, kteří splňují náročná kritéria. „V souvislosti s technickou komplexitou u náhradních dílů sázíme na síť silných dodavatelů, kteří jsou schopni našim partnerům dodat skutečnou přidanou hodnotu. K dosažení tohoto uzavíráme s našimi dodavateli IPAS-rámcové smlouvy, kteří splňují nejvyšší kvalitativní nároky, pokrývají běžný vozový park a zajišťují kontinuálně informace a školení v souvislosti se stále narůstající náročností a technickou složitostí oprav vozů.“ říká Wolfgang Menges, vedoucí oddělení nákupu u  ATR International AG, k cílům IPAS programu. „S MEYLE jsme si vybrali partnera a specialistu, který těmto náročným podmínka zcela a plně vyhovuje“, popisuje důvody Wolfgang Menges , kterém vedly k udělení IPAS statutu firmě MEYLE.

„Značka MEYLE znamená kompetenci, kvalitu a servis, což také je vyjádřeno v našem sloganu ‚Driver’s best friend‘ (nejlepší přítel řidiče)“ říká André Sobottka, člen představenstva, zodpovědný za prodej, marketing a komunikaci u MEYLE AG. „Jako výrobci s vlastním vývojem a produkcí zaručujeme díky asistenci našich inženýrů u všech procesů vývoje a výroby dílů podvozků a řízení nejvyšší kvalitu a užitnou hodnotu u dílů MEYLE. Z tohoto profitují nejen servisy, ale především koncoví uživatelé – řidiči. Jsme velice rádi, že díky síti IPAS od ATR máme silné partnery na naší straně, kteří sdílejí naše nadšení pro kvalitu a díky kterým všude na světě auta jezdí na silnicích déle a spolehlivěji.“

Vývoj a výroba firmy MEYLE je certifikovaná podle normy ISO/TS 16949, která zaručuje stejný výrobní standard, jako O.E. Až 5% z obratu investuje firma MEYLE ročně do výzkumu a vývoje.

Tisková zpráva Meyle

Související články

Nové brzdové destičky MEYLE-PD pro dodávky
Nové brzdové destičky MEYLE-PD pro dodávky

Nyní jsou k dispozici MEYLE-PD brzdové destičky s optimalizovanou třecí směsí pro četné modely dodávek a transportérů jako například Mercedes Sprinter, VW Crafter nebo Ford Transit.

Rozšíření sortimentu čepů řízení MEYLE-HD
Rozšíření sortimentu čepů řízení MEYLE-HD

Modelová pestrost velkých a těžkých vozů v posledních letech nebývale roste. Protože u těchto vozů právě čepy řízení trpí vysokými rychlostmi a špatným stavem vozovek, tak MEYLE rozšířilo opět svůj sortiment  technicky vylepšených dílů MEYLE-HD – čepů řízení.

100 nových aplikací poloos od Meyle
100 nových aplikací poloos od Meyle

Společnost MEYLE rozšířila svůj sortiment o takřka 100 nových aplikací poloos pro všechny běžné modely aut.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!