Bridgestone a Saroléa na cestě k trvale udržitelné mobilitě

5. dubna 2017, 20:29

Elektricky poháněný motocykl Saroléa SP7 v barvách značky Bridgestone, vybavený standardními pneumatikami Bridgestone Battlax Hypersport S21, byl vystaven na výstavě Intermot jako symbol usilování společnosti Bridgestone o trvale udržitelnou mobilitu.

Bridgestone, největší společnost na světě pro výrobu pneumatik a gumárenských produktů, navázal technické partnerství se společností Saroléa v roce 2014. Bridgestone poskytuje výrobci motocyklů Saroléa technickou podporu a odborné znalosti v oblasti pneumatik pro jízdu na závodním okruhu i silnici. Saroléa se od roku 2014 účastní mimo jiné závodů Isle of Man TT Zero.

Partnerství vychází ze snahy společnosti Bridgestone o vybudování budoucnosti s trvale udržitelnou mobilitou. Tyto aktivity se opírají o dlouhodobou ekologickou vizi společnosti, která se zaměřuje na ochranu životního prostředí a přírodních zdrojů, jakož i na snižování emisí CO2.

Jake Rønsholt, generální ředitel obchodní jednotky Consumer Business Unit ve společnosti Bridgestone Europe, k tomu říká: „Toto partnerství poskytuje společnosti Bridgestone jedinečnou příležitost k propojení našich zkušeností z MotoGPTM s naší vizí trvale udržitelné mobility. Superbike Saroléa je průkopníkem budoucnosti, která bude patřit elektricky poháněným motocyklům na závodních okruzích i mimo ně.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!