Nové značky v nabídce Elitu: Vaico a Vemo

30. června 2017, 10:09

Od června rozšiřuje ELIT nabídku náhradních dílů o nové značky VEMO a VAICO od zavedeného dodavatele VIEROL. Tyto německé značky doplní sortiment náhradních dílů napříč celým sortimentem ELIT, zvláště pak dílů elektro-managementu, komponentů k automatickým převodovkám, hadic a motorových dílů.

Za úspěšnými značkami VEMO a VAICO stojí německá společnost Vierol, založená v roce 1977. V rychle rostoucím sortimentu je hlavním cílem společnosti nabízet díly špičkové kvality za přijatelné ceny. Firma nabízí velmi široký a někdy i specifický sortiment pokrývající přes 90 % nejrůznějších dílů napříč celým vozem.

VAICO
nabízí motorové a převodové díly. Kromě samostatných dílů jsou v nabídce také celé sady pro automatickou převodovku. V sortimentu ELIT naleznete náhradní díly jako hydraulické filtry, opravné sady k automatům, hadice, olejová čerpadla, odlučovače oleje a další motorové komponenty.

VEMO
patří k nejrychleji rostoucím specialistům na elektronické díly jako například snímače, zapalovací cívky, díly palivové soustavy a dalších komponenty.

Související články

Repasované měniče točivého momentu SACHS nově u Elitu
Repasované měniče točivého momentu SACHS nově u Elitu

Společnost ZF Aftermarket rozšiřuje své portfolio produktů pro aftermarket se svou dobře zavedenou značkou SACHS. Toto rozšíření zahrnuje 55 nových objednacích čísel v sortimentu měničů točivého momentu motoru pro automatické převodovky u osobních automobilů.

Fotoreportáž z ELIT ROADSHOW vybavení autoservisů 2017
Fotoreportáž z ELIT ROADSHOW vybavení autoservisů 2017

V těchto dnech projíždí ELIT ROADSHOW vybavení autoservisů 2017 celou republiku. My jsme využili příležitost a akci v Ostravě navštívili. Na promoakci si návštěvníci mohli spoustu vybavení osahat a vyzkoušet, seznámit se s novinkami v sortimentu, občerstvit se a také si zasoutěžit o zajímavé dárky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!