Wartburgem do Mongolska a zpět se svíčkami Brisk

30. června 2017, 10:36

Pouze několik dní zbývá, než tým Wartburger Kings vyrazí do Anglie na začátek Mongol rally 2017. Trasu dlouhou přes 20.000 km tým absolvuje ve voze Wartburg W353 Tourist z roku 1976.

Mongol rally není normální rally, jakou běžně znáte. Nejsou zde poražení ani vítězové. Jsou jen ti, kteří dojedou do cíle a svou účastí v tomto projektu podpoří charitativní účely. Na své cestě z Goodwoodu do Ulánbátaru a zpět zdolají přes 20.000 km a projedou více než 20 států.

Společnost BRISK sponzoruje Wartburger Kings při tomto sportovně-charitativním dobrodružství a přeje hodně štěstí během náročné cesty. Pokud projekt chcete podpořit také vy, máte možnost na speciálních stránkách týmu.

Související články

Brisk podporuje mladé talenty soutěže Formula Student
Brisk podporuje mladé talenty soutěže Formula Student

BRISK jako progresivní společnost myslí i na budoucnost a jedním ze způsobů je podpora mladé generace, zejména talentů s technickým zaměřením. Nově v roce 2017 zahájili spolupráci se studenty z České zemědělské univerzity, technické fakulty a jejich týmem CULS Prague formula racing v prestižních mezinárodních závodech Formula Student.

Nová zapalovací svíčka Brisk MR15LP-1
Nová zapalovací svíčka Brisk MR15LP-1

Do sortimentu firmy BRISK Tábor a.s. byl zařazen nový typ zapalovací svíčky z řady PLATIN s označením MR15LP-1 (obj.kód 1851). Jedná se o širokorozsahovou zapalovací svíčku se střední elektrodou s platinovým kontaktem.

BRISK se připravuje na testování zapalovacích svíček
BRISK se připravuje na testování zapalovacích svíček

Firma BRISK a.s. ve spolupráci s firmou Moto Enduro Šumperk se chystá na letošní sezónu 2017 a to na úspěšné testování zapalovacích svíček L10S, L11S a L12S.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!