Společnost NSK se představí na veletrhu Equip Auto 2017 v Paříži

17. července 2017, 16:04

Společnost NSK oznámila, že připravuje svůj debut na veletrhu Equip Auto 2017, jenž se bude konat 17. až 21. října 2017 v Paříži. Ve stánku 1 C 085 v pavilónu 1 najdou návštěvníci akce expozici informující o loňském strategickém rozhodnutí firmy NSK vstoupit na trh s autodíly IAM (Independent Automotive Aftermarket).

Středem zájmu na veletrhu Equip Auto bude sada NSK ProKIT, nová řada produktů zaměřená na ložiska nábojů kol a vyvinutá speciálně pro IAM. Sada ProKIT nabízená jako ucelená dodávka
v jedné krabici zahrnuje výhradně 100% originální díly NSK, jako ložiska, těsnění a matice, testované a schválené přímo výrobci automobilů.

Distributorům i autoservisům pomáhá QR-kód na obalu, jehož prostřednictvím je možné získat detailní informace o průběhu výroby produktů a typických oblastech jejich použití. NSK současně zavádí ProKIT do databáze European TecDoc a zpřístupnila on-line katalog věnovaný nezávislému trhu s autodíly IAM, jenž je dostupný na firemních webových stránkách.

Společnost NSK dosahuje 75 % svého obratu v sektoru automobilového průmyslu a je jedním z předních dodavatelů pro OEM. Momentálně buduje v nizozemském Tilburgu nové evropské distribuční centrum EDC, které pomůže dále zvýšit spolehlivost a rychlost dodávek zákazníkům z celé Evropy a Blízkého východu, včetně Ruska a Turecka.

Návštěvníci veletrhu Equip Auto, kteří chtějí zjistit více o této nabídce nebo o jakékoliv jiné části sortimentu NSK, jsou celým týmem stánku srdečně zváni k diskusím s odborníky firmy přímo na veletrhu. Vítáni jsou také potenciální distribuční partneři, neboť NSK nyní hledá možnosti rozšíření svého trhu s náhradními díly pro automobily po celé Evropě.

Související články

Společnost NSK chce být silným partnerem pro obchodníky s náhradními díly pro automobily
Společnost NSK chce být silným partnerem pro obchodníky s náhradními díly pro automobily

Rozhodnutí společnosti NSK vstoupit na trh s náhradními díly pro automobily (IAM – Independent Automotive Aftermarket) vychází ze století zkušeností s návrhem a výrobou produktů pro trh OEM v oblasti automobilového průmyslu. Zatímco běžná strategie v průmyslu velí přenášet výrobu náhradních dílů do zemí s nízkými výrobními náklady, např. na Dálném východě, společnost NSK garantuje, […]

Společnost NSK odhaluje svou novou strategii na trhu s autodíly
Společnost NSK odhaluje svou novou strategii na trhu s autodíly

Na základě své silné pozice OEM a dodavatele kategorie Tier 1 oznamuje společnost NSK svůj vstup také na trh s autodíly (IAM – Independent Automotive Aftermarket). K tomu, aby co nejrychleji získala podíl na trhu, navrhla firma NSK pečlivě strukturovanou strategii přístupu, která má zajistit nejen jí, ale také jejím partnerům a majitelům autoservisů větší […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!