Nové mazivo pro údržbu a ochranu Textar Hydra Tec

14. srpna 2017, 18:36

Společnost Textar dodává do svého sortimentu nové mazivo Hydra Tec pro snadnou opětovnou montáž pohyblivých částí v brzdových a spojkových systémech.

Textar Hydra TecPosledním přírůstkem v nabídce společnosti Textar je přípravek Hydra Tec, který usnadňuje montáž hydraulických brzdových prvků, jako jsou vodítka, pístky nebo těsnění v brzdových třmenech. V přípravku byl použit minerální olej, který je neutrální při styku s EPDM gumou. Běžnou chybou bývá namazání těsnění produktem založeným na jiných olejích, což může vést k „bobtnání“ gumy, čímž se brzdový systém může stát neúčinným.

Mazivo může být bezpečně použito v systémech s brzdovou kapalinou DOT 3, 4, 4LV a 5.1. Prostředkem Textar Hydra Tec jsou provozní plochy dodatečně chráněny proti korozi. Výrobek je k dispozici v tubě o objemu 180 ml.

Při aplikaci naneste tenkou vrstvu přípravku Hydra Tec na označená místa.

Aplikační místa přípravku Textar Hydra Tec

Související články

Nové brzdové destičky od Textaru
Nové brzdové destičky od Textaru

Nabídka firmy Textar pro aftermarket se rozšířila o brzdové destičky pro nové Audi A5 Convertible, nový truck i bus Scania.

Když brzdové destičky pískají…
Když brzdové destičky pískají…

Stane se, že instalace nových brzdových destiček nemusí vždy přinést požadovaný výsledek. Příčinou nepříjemného pískání totiž není vždy kvalita třecího materiálu.

Brzdové destičky Textar v transkontinentální vytrvalostní zkoušce
Brzdové destičky Textar v transkontinentální vytrvalostní zkoušce

Současné technologie umožňují inženýrům virtuálně testovat nová zařízení a komponenty již ve fázi návrhu. Tyto pokusy však nemohou nahradit reálné zkušenosti z opravdového světa.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!